Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra miért fontos, hogy egy nő orálisan kielégítsen benneteket?
Nekem a barátnőm megtette, csak nem engedte hogy a szájában menjek el. A mostani viszont abszulút nem veszi be, max nyalogatja. Igazából ez azért fontos, mert nagyon be lehet vele indítani és felizgatni, no meg más érzés mint más helyen. Szerintem te sem örülnél ha mindennap krumplis tésztát kellene enned :)
Én is megteszem, nekem is jól esik. Nem várom el, de néha tényleg jól esik egy kis változatosság vagy meglepi szinten...
Szerintem sem alap.
De ez olyan dolog, hogy van aki könnyen odaadja magát bárkinek, van aki meg csak azzal fekszik le akibe szerelmes meg kapcsolatban van.
Van aki bármit a szájába vesz, van aki alapnak veszi minden kapcsolatban az elejétől, más meg csak akkor csinálja ha már kellően mély a kapcsolat.
Az a jó ha egy pár mindkét tagja egyformán gondolkodik róla.
Nekem alap. El sem tudok enélkül képzelni egy tartós kapcsolatot.
Ha valaki lefekszik valakivel, az sem kisebb dolog a számomra. Szóval nekem az kicsit olyan álszent, hogy szexelek, de ezt nem, mert ennyire nem engedem közel magamhoz. De azért megd_ughat? Az nem elég közeli kapcsolat?
Az persze más, ha valaki nem szereti, nem bírja csinálni vagy éppen úgy dönt, hogy adott embernek valamiért nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!