Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kielégülni? Miért nem elég soha?
Figyelt kérdés
mindegy ha szexelek vagy ha magammal játszok. Nem elég. Mindegy ha szeretkezünk, d*gunk, vagy magyarán úgy megb*sz a párom hogy széthullik a lakás is. Elélvezek akár többször is, intenzíven és nem elég. 10-20 perc mulva ujra és ujra akarom. Miért van ez vagy mit csináljak?
22/L
2015. okt. 22. 17:21
1/10 anonim válasza:
Szexfüggőségnek, nimfomániának hívják. Ez az, amiről a tudatlanabb pasik azt hiszik, hogy mennyire király, mert így bármikor akar szexelni a nőm, amikor én is, közben meg rohadtul nem király. Keress fel egy szexológust, szexuálpszichológust, vagy hasonló szakembert. Ez egy betegség.
2/10 Spiritrobber válasza:
Ez állandó vagy csak időszakos?
És csak szex körül jelentkezik vagy a nap minden percében?
3/10 anonim válasza:
Ha tényleg így van ez nimfománia. És nem a hétköznapi értelmében, hanem valóban a betegség maga. Ehhez orvos kell, muszáj elmenned mert sosem lesz jobb.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem a nap 24 orajaban, és nem minden helyzetben de pl elég ha a partnerem megcsokol vagy elég ha csak hozzám ér és már kezdődik. Ugy tudnám mondani ha pasi lennék állna a szerszám elég gyakran.
2015. okt. 22. 17:31
5/10 A kérdező kommentje:
Másfél éve szültem . Amióta teherbe estem azóta van ez így.
Még mindig nem alltak volna vissza a hormonok? Nemhiszem
2015. okt. 22. 17:35
6/10 Spiritrobber válasza:
Nekem az lenne a fura ha a szüléstől váltál volna nimfomániássá.
7/10 anonim válasza:
Ez tök jó. Minden férfi álma. Én is ilyen vagyok, csak pasiban. :))
33F
8/10 A kérdező kommentje:
Persze. Minden férfi álma hogy a nője napi szinten rámásszon vagy akár naponta többször és nm könyörögni kell. De megesil h nektek ferfiaknak se mindig van kedve.
2015. okt. 22. 18:38
9/10 anonim válasza:
Nekem is tetszene, mert hasonló vagyok... elég egy csók és kész végem, muszáj beraknom...
24/F
10/10 A kérdező kommentje:
Ugye?? Elég egy csók vagy simogatás. És ha nincs semmi utána akkor még képes vagyok megsértődni is :D
2015. okt. 22. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!