Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti hogy fognátok fel ezt az sms-t? Egyik kollegám írta
Figyelt kérdés
"Én rohadtul nem birok magammal a közeledben, ez van, nem szerelem nem tudom"2015. okt. 22. 16:51
2/8 anonim válasza:
Úgy értelmezném, hogy tetszem neki.
4/8 Spiritrobber válasza:
Ez egy komoly kérdés?
Meg akar húzni.
5/8 Spiritrobber válasza:
2-es én mint pasi egy olyan lánynak aki tetszik nem hiszem, hogy ezt nyögném be.... Főleg nem azért, hogy ez essen le neki... valahogy ez a szövegkörnyezet egész más kontextust von maga után.
6/8 PearlDiver válasza:
Kanos mint állat és tetszel neki, de van benne annyi gerinc hogy ne támadjon le pénzajánlattal, számít a megértésedre, nem akar teljesen bunkó lenni de tuti örülne egy jó kis numerának veled.
7/8 anonim válasza:
attól függ, ha szereted az alkalmi kapcsolatot, akkor vedd pozitívumnak, és valószínűleg dugás lesz belőle. Ha azt várod egy férfitól, hogy kitartson melletted, szeressen stb, akkor ne reagálj rá semmit.
8/8 anonim válasza:
Valószínű hogy nem a hajadat akarja fésülgetni.
Csak szex és más semmi! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!