Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kezdjek a kollegam iranti...

Mit kezdjek a kollegam iranti ellenszenvvel?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi kollega(en no vagyok).

6 eve egyutt dolgozunk,csak ketten vagyunk az irodaban.Fonokseg vagy mas szemely ritkan tartozkodik itt.

Valamiert annyira ellenszenves nekem ez az ember, annyira irrital a puszta jelenlete,hogy egyre rosszabul viselem.

Ez onnan ered,hogy ez a kollega nem eppen egy ertelmes ,nem is jokepu(alacsony s vezna),modortalan , viszont oriasi az egoja,nagykepu es szornyen zajos,hangoskodo. Nem sok mindenhez ert,igy nem is vegzi jol a dolgat,rengeteget hibazik, de akkora dumaja van, nonstop mondokaja es akkora s*ggnyalo,hogy elhiteti a kornyezetevel,hogy o aztan mennyire ertekes ember a cegnel.Egyetlen elonye,hogy jol el tudja adni magat.A fonokseg idos,naiv, mindent elhisznek neki.

Pedig ha tudnak,hogy napiszinten atvagja oket, munkaidoben vegzi el az osszes privat dolgat es hazudozik...

Nem latjak,mert nem ulnek itt, viszont en latom s hallom,hogy egesz nap egyebet csinal,mint amiert fizetik...

Mi meg a 8 oraban alig 20-30 mondatot ha valtunk, azt is csak munkrol,mert egyszeruen nem tudok rahangolodni,nehezen ert meg mindent vagy azt is felreerti.

De nem szolalhatok fel ellene, nem is celom askalodni.

Tudom,hogy ez kizarolag az en problemam, de kerlek,adjatok tanacsot,hogy mikent tegyem tul magam ezen,hogyan probaljak valahogy maskepp viszonyulni hozza, mert ezzel a hozzaallassal csakis magamnak artok. 1.5 eve probalok valtoztatni a hozzaallasomon, de valoszinuleg nem jol.

2015. okt. 22. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:

"Valamiert", "irrital a puszta jelenlete"( ilyen nem létezik), "Ez onnan ered", "modortalan , viszont oriasi az egoja,nagykepu es szornyen zajos,hangoskodo" Te meg nem tudsz kommunikálni. :DD

"Pedig ha tudnak,hogy napiszinten atvagja oket, munkaidoben vegzi el az osszes privat dolgat es hazudozik..."

Szólj vezetőségnek. Minden hétköznapod tönkre teszi, mi a pichsára vártál 6 évig??????

"De nem szolalhatok fel ellene" Indoklás?

"Tudom,hogy ez kizarolag az en problemam" Tudod, csak rosszul.

Vagy ignorálni kell és nem hozáászolni többé vagy tenni ellene. Eégzs célgnek( minden részében más %kal), neked nagyon, körülötted élőknek is rossz, mert gondolom nekik rossz ha te tönkre mész idegileg egy shzarházi miatt.

2015. okt. 22. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szard le, ennyi a titka :D Mit érdekel az téged, hogy hogy lapos vagy hegyes nyelvvel nyal, amíg nem a te munkádról van szó? Ne beszélgess vele, nem kötelező. Ignoráld, fogadd el, ne fordíts energiát még csak arra sem, hogy véleményezd.
2015. okt. 22. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdemes színésztanudába járni, vagy szakkönyveket bújni olykor, mert az ilyen helyzetekben lehet igazán jól alkalmazni a technikákat.

"Nem latjak,mert nem ulnek itt, viszont en latom s hallom,hogy egesz nap egyebet csinal,mint amiert fizetik..."-ez sajnos gyakori és gyakori volt az elmúlt 50-60 évben Magyarországon is, lásd a Nyilas rendszer és az önkéntes besúgók példáját. Vannak emberek, akiknek megéri egész stratégiarendszert indítani bizonyos emberek iránt és konkrétan felajánlani ezt a sokszor ingyenes szolgáltatást. Ezzel az a gond, hogy ezek mindig naivak votlak és soha nem láttáka pontos céljukat, így könnyű őket kihasználni, egy ideig.

2015. okt. 22. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Alfahimnek kepzeli magat, megprobal mindig a kozeppontban lenni, mindenki foltott uralkodni,mindenkit tulkiabalni,rendszeresen megserti az intim szferamat (holott a mondandojat meghallom en a ket meterrol is,mert elegge kiabalva kommunikal), tele szajjal beszel.

Probalom bar 1-2 jo tulajdonsagat felidezni,de egyszeruen nem latok ilyent benne.

Elegge tolerans vagyok,de mostmar nem tudok,mit kezdeni egy ilyen emberrel. Probalok nem venni rola tudomast,kizarni, de nem megy,nem engedi,folyton erzekelteti a jelenletet...

2015. okt. 22. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:

nem eppen egy ertelmes ,nem is jokepu(alacsony s vezna),modortalan , viszont oriasi az egoja,nagykepu es szornyen zajos,hangoskodo. Nem sok mindenhez ert,igy nem is vegzi jol a dolgat,rengeteget hibazik, de akkora dumaja van, nonstop mondokaja es akkora s*ggnyalo,hogy elhiteti a kornyezetevel,hogy o aztan mennyire ertekes ember a cegnel.Egyetlen elonye,hogy jol el tudja adni magat - ezt azért érzed, mert alapból utálod.

A hiba benned van.

2015. okt. 22. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo, folosleges bemasolnod,amit en irtam,hogy aztan "tudasd" velem,hogy a hiba bennem van.

Akkor bemasolom en is az utolso bekezdesembol a lenyeget:"Tudom,hogy ez kizarolag az en problemam, de kerlek,adjatok tanacsot"

2015. okt. 22. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!