Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam zuhanyzás közben, szerinted mit gondolhat?
Figyelt kérdés
Nálunk a koliban koedukáltak a zuhanyzók és a jelzés alapján tudjuk, hogy fiú vagy lány van bent. Fiúra volt állítva, bekopogtam, de nem jött válasz. Óvatosan benyitottam, ott törölközött egy pasi és lefagytam. Nehezen kiböktem, hogy kint megvárom és kimentem. Nem szólt semmit, csak köszönt, ahogy elment.2015. okt. 22. 16:36
2/7 PearlDiver válasza:
Szerintem azt gondolhatja, hogy "kár hogy a csaj nem gerjedt be, támadott meg és szopott le".
3/7 anonim válasza:
A srácok ebből nem csinálnak nagy ügyet. Szerintem egyáltalán nem is érdekelte.
4/7 Spiritrobber válasza:
Semmi extrát nem nagy kunszt esetleg kicsit cinkesnek érzi lehet jót derült rajtad később amiért zavarba jöttél vagy elgondolkodik róla mi volt a benyomásod.
A személyiségétől elég sok függ szóval ezt így nem igazán lehet megmondani. Van pár variáció de felesleges rajta görcsölnöd.
5/7 PearlDiver válasza:
Mondjuk most belegondolva... ha félénk lenne és zavarná, akkor nem is mert volna köszönni. Ha meg perverz akkor vigyorogva ment volna. Szóval valószínűleg tényleg nem érinti túl durván. Lehet azért persze hogy cserébe elképzelt téged is meztelenül :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem örült volna ha bemész és meghúzkodod neki. :)
33F
7/7 anonim válasza:
Legközelebb együtt menjetek zuhanyozni és kezdésként mossátok meg egymás hátát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!