Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a lányokat kérdezem! Nektek bejönne egy 11cm (hosszúság) és 3cm (vastagságú) pénisz?
10:
Nem érdekel. Az emberekre sokkal nagyobb hatással vannak az őszinte írások, mint a lelkület melengető, buksijukat simogató hülyeségek. Ezt gondolom, ezért ezt mondom. Nem fogom azt írni, hogy "ó igen bébi, a 11 cm is lehet király, csak tudj vele bánni". Ez kamu lenne.
A hossza nem zavarna, a vastagsága viszont igen. A 11cm nem olyan látványos de a célnak tökéletesen megfelel. Viszont azzal a vastagsággal kiegészülve valószínűleg még kisebbnek hat.
Ha tetszik a hozzá tartozó pasi, akkor egy próbát megérne. De ha csak farok méret alapján akarnék partnert választani, akkor nem erre esne a választásom.
Ha összességében a pasi bejön és jól kijövünk, akkor nem érdekelnek a méretei. Ha valakinek kisebb méretei vannak, attól még lehet egy nagyon értékes ember. A páromnak nagyobb méretei vannak, bár soha nem mértem és nem kérdeztem Tőle, nem is érdekel igazából. Nagyon szeretem úgy ahogy van, de ha kisebb lenne neki, akkor is szeretném, mert a legjobb ember a Földön.
És amikor egyszer Te leszel valakinek a legjobb, azt nem fogja érdekelni! :)
13:
Ha ronda lennék, örülnék ha valaki ezt a szemembe is merné mondani.
Legalább tudnám, hogy változtatnom kell magamon.
Ha magabiztos próbálsz lenni, azt sugárzod, akkor nem lesz gond.
Nekem sem nagy, kicsit azért nagyobb, de nincsenek komlexusaim emiatt, neked se legyen. Biztosan lesz, aki vele együtt fog szeretni!
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!