15 és fél évesen a 18 cm hosszú és 5 cm vastagságú pénisz átlagosnak számít?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 16:51
1/11 anonim válasza:
Szerintem ez a te korodba simán nagynak számít.
2/11 anonim válasza:
Nem kell szégyenkezned! Csajok tuti örülnek ... bátran-hajrá! Ja sztem nem átlagos-átlagon felüli!
3/11 anonim válasza:
honnan mérted? Felülről, vagy a a golyódtól?
Nem mindegy... nos amúgy jó a 18 cm persze.. van, akinek ez túl nagy is.. ha meg 14 lenne, sem lenne gáz.
4/11 anonim válasza:
Tuti hogy nem jól mérted .Ez közel sem az átlagos ,sem a korodhoz képest,sem a felnőtt korú férfiakéhoz .
No,de ha ez van ,ez kell elfogadni .A 2 válasza meg egyátalán nem igaz .A nők töredéke kiván csak ilyen nagyokat.Persze,lehet ebből kevesebbet is benyomni .
5/11 anonim válasza:
üdv a méretes szerszámúak táborába és a csajok imádják a nagy szerszámot mert már unják a 15-16-17 cm és ez alatti
6/11 anonim válasza:
Én nő vagyok, és nem feküdnék le veled. Túl nagy. Imádom, amikor a férfiak megmondják, hogy a nők mennyire IMÁDJÁK a nagy faxt, de nem, nem imádjuk, mivel a hüvelyünk nem végtelen hosszú. A barátom 16 centije egy kicsit sok nekem. A te 18 centid bőven nagyon sok lenne nekem. Fáj.
7/11 anonim válasza:
Én nő vagyok, de nekem sem kéne ilyen nagy, bár valszeg félre mérte a kérdező.
NEM szeretem a nagy péniszt, és sokan nem. Összese jönnék olyan pasival, akinek túl nagy van, mert nem illenénk össze.
8/11 A kérdező kommentje:
Írnátok esetleg kort? Ja es hármas,természetesen felülről,szóval kizárt dolog hogy elmértem volna:)
2014. márc. 29. 10:24
10/11 anonim válasza:
öcsém, örüljé hogy akkora van. persze lehet ,hogy nem tudod kihasználni meg minden, mert már előfordult ,hogy az én 14,5 cm em is túl nagynak bizonyult, de legalább hatalmas önbizalommal rendelkezhetsz a méreted miatt. tuti hogy boldog ifjú felnőtt kor elé nézel. szexelj minnél több nővel, amennyivel csak tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!