Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat is izgatja a pisilés? Kedvelitek a pisiszexet? Próbáltárok már?
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 10:56
11/16 bfever válasza:
Igen!!! Engem nagyon izgat. Mindig keresek rá nőt, akivel csinálhatom. Most is :)
12/16 anonim válasza:
én is egyszer próbáltam már, egy lány fölém gugolt a kádban, el kezdtem nyalni a punciját, és mondtam, hogy csak engedje bátran, nagyon jó érzés volt, hogy a széttárt, kitárulkozott nőből valami belém folyik. bár én nem nyeltem le, de beszéltem régen olan párral ,akik rendszeresen teszik, és isszák, elmondták, az a trükkje, hogy sokat isznak, és előtte pisilnak rendesen wc-be, majd megint isznak, és akkor nem keserű, hanem víz szerű és élvezhető lesz. mert sokszor sok dologban engem is pl maga a gesztus izgat fel, pl az a bizalom, átadás, mikor egy nő széttárja a lábait, mikor odaenged magához. sok pasi le sem szarja, észre sem veszi, nem is értékeli ezeket, én meg teljesen oda vagyok sok mozdulattól, gesztustól, mosolytól, tettektől. ezért izgat, hogy valami a kitárulkozott nőből kifolyik... sok csaj ezért szereti a spermát, mert a pasiból jön... volt egy idióta fiatals beképzelt munkatársam egyszer, mesélte hogy így, megy úgy csajozoztt, halmozta, meg dobta őket, egyik meg el kezdett spriccelni, és beszólt, hogy ez meg mi a frász, ennél rondábbul, én meg mondtam, mekkora barom vagy, én meg mióta ilyne csajra vágyom aki sprivccel. ez nem pisi. exem egyszer ujjazáskor spriccel,t és sűrűbb volt sokkal a pisinél, édes , nagyon fincsi váladákot spriccelt az egész alkaromra, sajnos soha többé nem tudtuk megismételni, pedig sokat próbáltuk... én nagyon vágyom erre is, hogy így spriccelősen egy csaj a számba élvezzen.
13/16 anonim válasza:
hát egy ideje ez a titkos vágyam, h kipróbáljam :) F/27
16/16 anonim válasza:
Igen, minden csajommal kipróbáltam valamilyen formában....nagggyon élveztük és élvezezem a mai napig. Minden csajt rá lehet venni:-))).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!