Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Múltkor egy piálás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor egy piálás után lefeküdtem egy lánnyal, de van barátnőm. Szerintetek elmondjam neki, vagy inkább eltitkoljam?

Figyelt kérdés

2015. okt. 21. 08:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nah, látom összegyűltek a gerinctelen kisfiúk. :D -Tisztelet a kivételnek-
2015. okt. 21. 10:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ital, nem kifogás. Soha, semmikor! Mond el neki. Igaz összetöröd vele, de joga van tudni, mekkora kretén emberrel hozta össze a sors. Ha megcsaltad, nem is szereted. S mint mondtam, a pia nem kifogás!!
2015. okt. 21. 10:26
 13/21 anonim ***** válasza:
20%

Van ilyen vélemény is:

[link]

Nem tud vele mit kezdeni szegény... Viszont én lehet mégis elmondanám, mert lehet úgy érezném, nem érdemlem meg már (más kérdés, hogy meg sem csalnék senkit). De az első mondta jól. Ha szereted, és mindenképp vele szeretnél maradni, és nem szándékozol többé megcsalni, akkor ne mondd el. Ha meg csak szakításra kell egy indok, akkor meg mondd el.

2015. okt. 21. 10:36
 14/21 anonim ***** válasza:

oké, kérem tegye fel a kezét aki hosszútávú kapcsolatban van! (értsd: minimum 5 év, esetleg már házasság)

Egy hülye botlás miatt (tudom pia nem kifogás) nem akarod ezt az időt felborítani és megkockáztatni, akármennyire is genyóság az egész.

Ha magadban tisztáztad, megbántad, megfogadtad, hogy soha többé akkor nem kell a másikat ilyen teherrel terhelned, még akkor is ha úgy érzed így helyes.

2015. okt. 21. 15:04
 15/21 PearlDiver ***** válasza:

#14 abszolút értem hogy miért mondod amit mondasz. De mégsem tudok egyetérteni.

Nem veszed ugyanis figyelembe, hogy az ördög a részletekben van: lehet hülye botlásnak nevezni, de nagyon nem mindegy, hogy miért történt, ennek mindig oka van, és ez az ok ha nincs feltárva akkor rámehet a kapcsolat, akkor is ha nem fordul elő többször. Ha pedig "megkíméled" a párodat és nem terheled vele, akkor magadat terheled a titok súlyával, ami leglaább olyan rossz, plusz jön a bűntudat mellé. Miért nem abból indulunk ki, hogy a kettőnkre vonatkozó problémákat együtt oldjuk meg? Akárki akármit mond, ezt nem lehet nyomtalanul eltemetni, szépen rohadni fog mélyen belül és előbb-utóbb felszínre kerül valahogy.

2015. okt. 21. 16:04
 16/21 anonim ***** válasza:

15-ös, látom nem nézted meg a youtube videót, amit linkeltem.

Tegyük fel, hogy 10 év házasság után megcsal a feleségem, mert bepiált vagy bármi, de előtte szerető feleségként viselkedett. Én pl. keresztény ember vagyok, biztos, hogy meg fogom neki bocsátani és nem adom ki az útját, ha elmondja. Deviszont mondjuk 3 hónap járás után ha megcsalna valaki, akkor meg azt gondolnám, hogy ez egy "jellemhiba" és nem is konkrét tett miatt, hanem azért, hogy erre képes valószínűleg szakítanék vele. Úgy értem nem feltétlenül haragudnék rá ez miatt, csak nem tudnám elviselni, hogy számára a szerelem nem szent. Pl. azért sem lehet haragudni valakire, hogy pszichopata, mert annak születik az ember, de ha valakiről kiderülne néhány hónap után, nem szívesen folytatnám vele a dolgot, mert zavarna, hogy nem valódiak az érzelmei. Viszont amiről az ember nem tud, az nem fáj...

2015. okt. 22. 08:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeretsz valakit, nem csalod meg, de a farok nem hallgat az agyra! Ha szereted nem akarsz neki fájdalmat okozni!

Pofa be! De azért ne legyen lelkiismeret furdalásod hogy hazudsz. Azért úgyis van egy kicsi hogy megcsaltad!

De csak egy dugás volt ahogy nézem! A hokizásért sem szoktunk vezekelni!

2015. okt. 22. 09:04
 18/21 anonim ***** válasza:

14 vagyok:

Az ördög a részletekben van, így igaz, viszont hogy tényleg követ dobálhassunk, az egész storyt meg kell ismernünk.

Igen, akit igazán szeretsz soha sem fogsz megcsalni! Ez papíron meg hollywoodban működik, de mint mondtam, tegye fel elsőnek az a kezét akinek hosszútávú a kapcsolata, lehet annyira, hogy megvan aki mellett meg akarsz halni.

Én azt mondom egy botlás belefér. Nem tudni az okokat, de őszintén, nálam is lehetséges lett volna megcsalás. Nem tettem, miért? Mert szerettem ÉS éppen nagyon jó volt minden a kapcsolatban.

VISZONT jó pár év és házasság után mondhatom, hogy vannak időszakok, amikre senki sem büszke, amikor veszekedés van, amikor napokig nem akarsz a másikra sem nézni, amikor bármit csinálsz az rossz. Ilyenkor csak egy ölelésre és egy biztatásra vágysz és ha éppen ekkor jön a kisördög a magassarkú cipőben és éppen ott vakar meg ahol neked viszket, akkor szerelem ide vagy oda, el vagy csábítva, ha csak 10 percre is. Nem tudom megszámolni hányszor volt, hogy egy nap, ha lett volna valaki, szemrebbenés nélkül lefeküdtem volna vele.

És nekem egy férfi se mondja, hogy nem érzett más lány után vágyat úgy, hogy párkapcsolatban volt!

Ha mégis megtörténne, én nem mondanám el, mert tényleg megkímélem a páromat. Ehhez semmi közös erő nem kell, magadnak kell megbocsájtanod, magaddal kell letisztáznod és ha erre képtelen vagy akkor kérj segítséget a párodtól. Én tudom, hogy meg tudok a nagy problémákkal birkózni, ha kell, hazudok, hogy másokat megkíméljek és tudom, hogy páromat teljesen tönkre tenné egy jelentéktelen kis botlás.

Én így látom, de nálam biztos jobban tudják a 10-15 évvel fiatalabbak akik még el sem kezdték az életet.

2015. okt. 22. 14:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, mérhetetlenül nagylelkű vagy hogy ennyire figyelsz a másik érzéseire... Gondolom te is boldog volnál ha ő megcsalna majd utána ugyanúgy folytatná a kapcsolatot mint eddig. Sőt a te értelmezésed szerint ez tök oké. Ha nem tudsz róla nem fáj. Nem gondolod hogy kicsit képmutatás? Megcsalom a párom de ez az én dolgom (párakpcsolatban miért is), majd én letisztázom magammal, aztán ha én úgy döntök akkor nem mondom el neki és megy minden a régi kerékvágásban. Borzasztó önző vagy, ahhoz képest hogy önzetlenség látszatába takarózol :)
2015. okt. 23. 15:20
 20/21 anonim ***** válasza:
neeeeee én most veszítettem el a hitemet az emberiségben. mondd el neki, tudnia kell, lehet hogy akár megérti. komolyan ennyi retardált p**cs egy helyen
2015. nov. 21. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!