Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: mennyire taszító, ha a fiú felizgul arra, ha egy lány hízik? Eltitkoljam?
Régóta észreveszem magamon, hogy nagyon beindít, ha látok egy lányt aki a korábbihoz képest hízott, ducibb lett.
Amúgy (bizonyos határokon belül) a vékonyabb és teltebb lányok is tetszenek, nem a duciság maga ami izgat, hanem a változás, a hízás:-S
Tudom, hogy ez nemnormális, de nem tehetek róla. :-S
Igyekszem elnyomni ezt magamban, a párkapcsolatokban nem is zavar (senkinek nem mondtam el). Lányként taszító ez a dolog?
23/F
Szerintem nem taszító! Picit fura, de ha írod, hogy nem ez a fontos, akkor nem gond! Szerintem nem kell titkolnod.
19/L
ja csak ne ezzel kezd a kapcsolatot mert furán jön ki :D
Ami engem illet én is ilyen csaj vagyok hogy viszonylag vékonyról híztam meg a barátom kedvéért :)
Vagyis márcsak a volt barátom de mind1 xd
Ha esetleg valakit érdekel egy előtte utánna kép nyugodtan írjon küldök szívesen :D
Vagy ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!