Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz ha én férfi létemre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha én férfi létemre lenézem a prostikat?

Figyelt kérdés
nagyon undoritónak találom amit ők csinálnak, becsületes munka helyett ezt csinálják mert ez könnyebb mint melózni meg itt dől a pénz visszataszitó, milyen nő az aki akárkivel képes lefeküdni pénzért? Én pl nem tudnék együttlenni olyan nővel aki nem tetszik. Ha lenne lányom és ilyen lenne esküszöm kitagadnám, ki ért egyet velem?

2015. okt. 20. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz, tényleg az a lét legalja.
2015. okt. 20. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz, mások is vannak így.
2015. okt. 20. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Ezt az ősi mesterséget is az igény szülte. A kuncsaftokat kéne leginkább lenézni.

Egyébként pedig, például a politikusok nem prostituálódtak?

2015. okt. 20. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem gáz, de ha fiatal vagy, tudnod kell, hogy az élet hosszú és sok benne a változás.
2015. okt. 20. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

nekem volt ismerősöm, aki csinálta. utcára került az anyjával (az apja fiatalon meghalt), és gyorsan kellet a pénz. aztán, ahogy írtad, a sok "könnyű" pénz elvette az eszét, és valószínűleg úgy volt vele, hogy már úgyis mindegy. az anyjának persze azt mondta, hogy csak modellkedik, meg masszíroz.

igazából ők is megfizetik az árát. volt erről egy cikk, hogy milyen roncsokat csinál a lányokból. a fenti illető is aszexuális lett. az ügyfél előtt megjátssza magát, de a való életben undorodik az intimitástól, antiszociális lett. cigi, pia, és alkalmi drog is befigyel.

emiatt én inkább sajnálom őket, mint, hogy undorodjak tőlük, rendesen szét lehet cseszni ezzel az életed. az, hogy én nem lennék együtt velük pedig inkább arra vezethető vissza, hogy a talpraesettebb, erős, karrierista lányok/nők vonzanak.

29F

2015. okt. 20. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem gáz. Az a gáz, hogy az itteni "férfiak" istenítik őket. Mondjuk ezeknek a roncsoknak más lehetőségük nincs, hogy nővel legyenek
2015. okt. 20. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Grunge. Javaslom élvezd a tökéletes kis életedet és inkább hagyd békén azokat a perifériára szorult férfiakat, akiknek ez az utolsó lehetőség.

Sohasem értettem, miért kell belerúgni mégegy utolsót "ezekbe a roncsokba"... Sohasem tudhatod mikor leszel te is magatehetetlen fostos nyomorék roncs, akinek soha nem jut nő... Legyél már kicsit empatikusabb.

2015. okt. 20. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem lennének prosti ha a hű férj megkapok otthon a párjától amit várna,de ez helyet csak áhhh fáradt vagyok,menszeszelek. N
2015. okt. 20. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
"Nem gáz. Az a gáz, hogy az itteni "férfiak" istenítik őket" Meg az any.pics..ját! Többet érnek a prostik mint más lány.
2015. okt. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!