Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek pasiknak a szex az egyik legfontosabb a párkapcsolatban vagy vannak más tényezők is?
Egy haverommal beszélgettünk arról, hogy lehet- e hogy valaki megunja egy idő után a másikat. És haveromnak eszébe jutott, hogy egyszer volt egy barátnője, akivel állítása szerint nagyon jó volt k.félni, meg hú meg ha, mégis megunta.
Én ezt nem is értem, mert azt hittem a pasiknak a szex a legfontosabb a kapcsolatban, és ha félrelépnek annak egyik legfőbb oka ha nem jó a szex vagy valamit nem kapnak meg.
Egy fórumon egy nő állította, hogy szerinte őt és a pasiját a szex tartotta össze, és amennyi mindent megtett neki azért pénzt is kérhetett volna és úgy vélte, szerinte a szex a legnagyobb összetartó erő a kapcsolatban, meg hogy hiába jó amúgy a kapcsolat de ha a szex nem jó a pasi inkább otthagyja egy olyanért akivel nem annyira jó a kapcsolat de a szex jobb vele.
Hallottam egy olyan történetet egy csajról, aki úgy gondolta ha mindent de mindent megtesz az ágyban, akkor szeretni fogják őt. De nem így lett, mert csak szexpartnernek használták és akkor hívták ha szexre kellett, se virág, se figyelmesség, vagy randi.
Szerintetek? A szex a legfontosabb azon belül is a jó szex vagy vannak azért más fontos dolgok is, ha igen, pontosan mik?
25/l
Ez a 3 kell nekem egy kapcsolathoz:
1) egyező szexuális igények
2) közös érdeklődési körök, hobbik, hogy tartalmasan tölthessük el együtt az időt, és ne unjuk meg egymást.
3) legyen önálló, legyenek saját barátai, hobbija, ne akarjon állandóan a nyakamban lenni, ne sajátítsuk ki egymást.
ha ezek között egyik nincs meg, akkor nálam az már bukott ügy.
27/F
Tökéletesen egyetértek a Sarki Fény nevű felhasználóval.
18/L
szerintem ez teljesen változó.
van olyan kapcsolat ahol az az összetartó erő, ez tény.Nálam bár én alapvetően nagyon is szexcentrikus vagyok, sokkal többet nyom a latban az érzelmi kapocs.
Az exemmel teljesen más hullámhosszon voltunk testileg, de tíz égig együtt voltunk ha tehetném még most is vele lennék, pedig az óta volt egy két lepedőakrobata kalandom!!! Ja és nem a szex volt ami miatt szétmentünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!