Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érhetek el gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetek el gyakori szexet olyankor, amikor nem vagyok párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 5 évben minden évben volt párkapcsolatom, de előbb-utóbb mindegyik zátonyra futott. Ezeket a szakításokat általában jól kezeltem, viszont a szex kérdését nem igazán tudtam eddig kielégítően rendezni magam számára. Mivel mostanában egy nehezebb időszakon megyek keresztül, ezért most párkapcsolatról nem lehet szó, mégis szeretnék rendszeresen szexelni. Szerintetek mi a megoldás: várjak amíg lesz barátnőm vagy barátság extrákkal vagy örömlányok? :)

2015. aug. 30. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Önállóan. Kérd meg Kézit hogy szexeljen veled.
2015. aug. 30. 23:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nem megoldás hosszútávon, te is tudod. :)
2015. aug. 30. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Erre vannak a prostik.
2015. aug. 30. 23:29
 4/12 Farkas Milán ***** válasza:
Menj fizetős lányokhoz. Vagy ott a kecske
2015. aug. 31. 06:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, skacok! Ezek szerint tényleg csak ez a megoldás létezik?
2015. aug. 31. 06:33
 6/12 SisterAbigail válasza:
Sok lány/nő vágyik ugyanerre átmenetileg. Keress ilyet. Korod szabad? Mert pl tinilányoknál ez nem fog menni szerintem, várják a fehér herceget szőke békán.
2015. aug. 31. 12:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Barátság extrákkal kapcsolatok a legjobbak
2015. aug. 31. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
nos en is azt mondom keress egy olyan baratot akivel megoldhato az extra. mert tudjuk hogy nem mindegyik megy bele. de erdekelne hogy hany eves vagy mert egy erett pasi tudja holkeresse az elvezetet! boccs!!!
2015. aug. 31. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Tudod hogy kell szexkapcsolatra ismerkedni lányokkal? Ugyanúgy, ahogy tartós kapcsolatra.

1. Odamész egy neked tetsző lányhoz az éjszakai szórakozóhelyen vagy nappal a buszon/boltban/utcán/plázában/suliban/munkában/stb.

2. Beszélgetsz vele, elkéred a telefonszámát.

3. Randiztok. Az első randin megcsókolod.

4. Valamikor az első-ötödik randi környékén lefekszetek.

5. Ha akarod lesz tartós kapcsolat, ha akarod nem.

Nem is értem a korábbi válaszokat. Csak rajtad múlik hogy mennyit próbálkozol idegen lányoknál.

Mondom, ugyanaz a módszer tartós barátnőt találni, mint alkalmi kapcsolatot. Legalábbis nekem, de hát ugyanezt a receptet bárki tudja használni.

21/F

2015. aug. 31. 12:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kommentjeiteket. 30 éves vagyok, viszont egy elég nehéz időszakon megyek keresztül, illetve részben vagyok túl, ezért is kértem a segítségeteket/meglátásaitokat. Úgy látom, egy kicsit én bonyolítottam túl ezt a dolgot, mert elgondolkodtam azok alapján, amit írtatok és hazsnos volt. Tulajdonképpen egyfajta önbizalomhiány is lett úrrá rajtam nemrégiben, de már sokat javult ez. Abban a fázisban vagyok, hogy érett férfi legyek és tudjam, hol keressem pontosan az élvezeteket, mert ez nekem nem mindig volt egyszerű. Most már elgondolkodtam mélyebben és rájöttem a pontos válaszra.
2015. aug. 31. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!