Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fenekét kéne nyalnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fenekét kéne nyalnom?

Figyelt kérdés

A pasim, miközben nyalt, elkezdte a fenekem is nyalogatni. Pár alkalom után felhozta, hogy én is tehetnék így. Csak én furcsállom, vagy másoknál ez az együttlét része?

Van itt olyan lány/nő, aki csinálja? Én kicsit megalázónak érezném.

2015. okt. 19. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is imádom csinálni. Nekem még nem csinálták. Kérdés kérdező, téged izgat- e?

És valóban érdemes kirakni a nagy F betűt. Nekem is írtak már privit így.

33F

2015. okt. 19. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Alkalmanként csináljuk egymásnak. Jó érzés. Neked milyen? Kb. hasonlót érezhet(ne) a párod is. Akkor csináld csak ha neked is kedved van hozzá.
2015. okt. 19. 12:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Szőrös(-szaros) férfipi-.csát megértem ha egy nő sem nyal. (Én is tudom hogy nem szaros, sőt az enyém sem az, de egy férfi segge mégis csak kevésbé vonzó a nőknek nyalásra, mint a nőké a férfiaknak.)

De én viszont férfiként szeretem nyalni a nőkét. Zavar ha egy nőnek nem nyalhatom a seggét is (puncinyalás közben), de az is zavarna ha egy nő a seggem akarná nyalni.

2015. okt. 19. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk nem része az együttlétnek. Alkalmanként már csináltuk, de vannak ennél sokkal jobb dolgok is számunkra :) Egyébként egyáltalán nem érzem megalázónak.

Ha ő csinálja neked, akkor az fura, hogy te nem viszonoznád. Akkor szerintem szólj neki, hogy ő se csinálja neked, mert te ezt nem tudod viszonozni. Te úgy érzed, hogy megalázod, amikor csinálja neked? Vagy miért éreznéd megalázónak, ha te csinálnád neki?

2015. okt. 19. 19:11
 15/16 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm aki profi módon csinálta, hasra fektetett majd megemeltette a csípőet enyhe terpeszben. A nyelvével viszonylag távol a céltól elkezdett kőrkösen haladni a cél felé,miután megérkezett a f arkamat fínoman megmarkova nyelvével enyhén behatolt. Imádtam, a viszonzás nem mardt el ....
2015. okt. 19. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen nyaljuk egymásét és nagyon kellemes,izgalmas érzés.55/F
2015. okt. 20. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!