Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szexeltetek már női ruhás sráccal?
Figyelt kérdés
Miért? Milyen volt? Hány évesen? Mi volt? Hogy jött? Csak mert tök sok span mondta h egy shemalet kipróbálna...2015. okt. 18. 15:01
1/7 anonim válasza:
Ne keverd a travit es a shemalet!
2/7 A kérdező kommentje:
Az átfedés elég nagy. Mindkettő fiú csak az egyik már megműtette magát és ....
2015. okt. 18. 15:07
3/7 anonim válasza:
Én szoktam beöltözni és szexelni így sráccal. Izgat sok 25 alattit, hogy így szopjon le. A tinik közt is sok az érdeklődő. Pedig nem vagyok shemale.
4/7 anonim válasza:
Ez mióta tartozik a heteroszexualitás kategóriába?
5/7 anonim válasza:
egyre több bu*zi van ezen az oldalon
6/7 anonim válasza:
Jelentettem, hogy tegyék át a b_zi kategóriába
7/7 anonim válasza:
Én kipróbálnám. Egyébként nincs több meleg szerintem csak egyeseknek vhogy ezek kitűnnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!