Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a srácok utálnak nyalni, ellenben elvárják az orált? Fiúk válaszát várom!
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 19:41
11/20 anonim válasza:
Én is úgy szoktam mint a kilences. Szívesen csinálom 2-3orgazmusig is vagy ameddig nem szól hogy elég.
12/20 anonim válasza:
Én nem szeretek nyalni és el sem várom az orált!
13/20 anonim válasza:
én imádok nyalni akár viszonzás nélkül is, (volt is rá példa)
nem várok el semmit senkitől főleg nem szexuális témában
14/20 anonim válasza:
Nálam fordítva van: nem érdekel, hogy cumiznak-e, nem tudom élvezni, hidegen hagy. Ellenben szívesen nyalok.
Ennyit a kis sztereotípiádról!
24/F
15/20 anonim válasza:
Nem, én imádok nyalni és nem igénylem a szopást. Persze ha a lány igényli, nem tagadom meg tőle! 41/f
16/20 anonim válasza:
Én is imádom nyalni, néha jobb mint a szex. órákon át csinálom ha kell, nem fáradok el, nem unom meg.
Viszont tudom 2 barátomról is, hogy ők nem szeretnek... egyikük csinálja néha kötelességből, másik egyenesen taszítónak találja...
17/20 anonim válasza:
Ezt mégis hol hallottad? Imádnak a férfiak nyalni. Nagy részük imádja. Én is. És nem kell kérni, sőt tovább megyek. Akár első alkalommal is megtenném.
33F
18/20 anonim válasza:
Engem az izgat fel teljesen,ha nyalhatok!és nemcsak puncit,hanem popsit is.
19/20 anonim válasza:
nekem (is) fétisem a nyalás :D
23 F
20/20 anonim válasza:
Nekem már 2 olyan barátnőm is volt, hogy csinálni nem szerették, de tőlem viszont elvárták a dolgot. Nem mondanám, hogy a kérdésben szereplő felállás csak a férfiakra jellemző. Szeretek nyalni, de csak olyat aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!