Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem feküdtem le az iskola "prostijával". Helyesen tettem vagy sem?
Szűz vagyok és a suli folyosóján egyszer összetalálkoztam a suli prostijával,aki idáig jó pár tucat sráccal lefeküdt.
Odajött és megkérdezte,hogy le akarok-e vele feküdni? Mire én azt mondtam,hogy nem.
Erre fel mindenféle b*zinak elhordott jó hangosan,hogy a többiek is jól hallják és,hogy én mit képzelek magamról,mert őt még egy pasi sem utasította vissza.
Nem vagyok b*zi,csak szeretném elveszíteni a szüzességem egy olyan csajjal,akit szeretek és aki tetszik,mivel ez a csaj nem is tetszett.
Az első szexre gondolom mindenki emlékszik,amíg él és nem arra akarok gondolni,hogy a szüzességem egy ilyen csaj vette el.
Lehet,hogy azt mondjátok erre,hogy ez lúzerség.
Tudom, higy vannak ilyen ri.cok csakhogy ezek a menő gyerekekkel dugatják magukat bizonyos előnyökért cserébe és senkinek nem osztogatnak ingyen pinát szívjóságból.
Persze te sétálsz mire ő felbukkan, higy keféljen veled csak úgy. De te az erkölcs hősszerelmes páncélos lovagjaként eltavarid mert neked szerelem kell.
Mi a célod ezzel a kérdéssel, higy bevágódj a naiv tinilánykáknál?
Lehet igazatok van nem tudom sokadik alkalomra megért volna egy-két patront,de elsőre...
Gondolom ti is emlékeztek az első szexre. Jobb úgy visszagondolni az elsőre,hogy olyannal vesztetted el akit szeretsz. Na mind1,lehet,hogy én spilázom túl az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!