Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek általánosságban a picur csajoknak bejönnek az "óriás"ok mint én?
Na szóval eléggé nagy darab vagyok. Közel 2 méter, 105 kg, több mint 10 éve edzek szóval kifejezetten izmos (a legtöbb lánynak már sok), emellé más is nagy (sajnos.. sokszor probléma tud lenni).
Eddig mindig a nagyobb lányok jöttek be az alkatomból kifolyólag, az utóbbi időben viszont nagyon megtetszettek a picur lányok, a kérdés hogy én nekik bejönnék e. Egyébként helyesnek tartanak, szerintem inkább a testalkat ami visszarettentő lehet a számukra.
A picúr lányokért én is odáig vagyok, nálam ez mindig is így volt, de én csak 185 centi vagyok és 85 kiló. :)
Megértelek kérdező :)
nekem bejönne egy nagyobb, izmos pasi :D főleg ha kicsit macis is vagy
18/L
exem is közel 2 méter volt :D bár nem izmos, inkább vékony alkat.
mondjuk én se vagyok picur, sőt 172 magas vagyok :)
Én alacsony vagyok és csak a magas pasik jönnek be +185cm felett, szerintem jól néz ki, amikor törékeny a lány és a pasi nagy. (nem ismerkedem)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!