Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek általánosságban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek általánosságban a picur csajoknak bejönnek az "óriás"ok mint én?

Figyelt kérdés

Na szóval eléggé nagy darab vagyok. Közel 2 méter, 105 kg, több mint 10 éve edzek szóval kifejezetten izmos (a legtöbb lánynak már sok), emellé más is nagy (sajnos.. sokszor probléma tud lenni).

Eddig mindig a nagyobb lányok jöttek be az alkatomból kifolyólag, az utóbbi időben viszont nagyon megtetszettek a picur lányok, a kérdés hogy én nekik bejönnék e. Egyébként helyesnek tartanak, szerintem inkább a testalkat ami visszarettentő lehet a számukra.

2015. okt. 15. 22:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

A picúr lányokért én is odáig vagyok, nálam ez mindig is így volt, de én csak 185 centi vagyok és 85 kiló. :)

Megértelek kérdező :)

2015. okt. 17. 17:21
 12/20 anonim ***** válasza:

nekem bejönne egy nagyobb, izmos pasi :D főleg ha kicsit macis is vagy

18/L

2015. okt. 17. 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:
előző még: én mondjuk nem vagyok olyan picur a 169 cm-emmel :D
2015. okt. 17. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
A némettanáromék úgy vannak, hogy a férj 2 méter felett van, a feleség 160 alig van.
2015. okt. 30. 22:16
 15/20 anonim ***** válasza:

exem is közel 2 méter volt :D bár nem izmos, inkább vékony alkat.

mondjuk én se vagyok picur, sőt 172 magas vagyok :)

2015. nov. 7. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:
hát én 151 cm vagyok és 60 kg szoval inkább ilyen teltkarcsu de melletted eltörpülnék az tuti hát bejönnek az izmos pasik de azért van ami már tulzás meg a nagyon vékony pasikat nem szeretem meg szerintem elég gáz lenne ha egy pasi vékonyabb nálam jó ha nagyon magas és vékony akkor biztos nehezebb 60kgnál de akkor se jön be
2015. nov. 7. 20:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Én alacsony vagyok és csak a magas pasik jönnek be +185cm felett, szerintem jól néz ki, amikor törékeny a lány és a pasi nagy. (nem ismerkedem)

23L

2015. nov. 15. 19:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Pl. Bodó imi és a Bodó Dóri. Olyasmi vagyok mint a Dóri volt mielőtt elkezdett edzeni, nincs olyan jó popsim sajnos. :P
2015. nov. 15. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 160 cm alatt vagyok vmivel, nekem a 2 méter már sok lenne. De nem kizáró ok.
2015. nov. 15. 20:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ a lány lelki igényétől. Ha félénkebb és védelmet, biztonságot vár a férfitól, akkor igen. Ha azonban határozott, önálló, magabiztosabb, mint te, és a kapcsolatban ő bizonyul az "erősebb" félnek, akkor bizony az esetleges 50 cm és 50 kg különbség ellenére úgy dob, hogy nyekkensz.
2015. nov. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!