Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek általánosságban a picur csajoknak bejönnek az "óriás"ok mint én?
Na szóval eléggé nagy darab vagyok. Közel 2 méter, 105 kg, több mint 10 éve edzek szóval kifejezetten izmos (a legtöbb lánynak már sok), emellé más is nagy (sajnos.. sokszor probléma tud lenni).
Eddig mindig a nagyobb lányok jöttek be az alkatomból kifolyólag, az utóbbi időben viszont nagyon megtetszettek a picur lányok, a kérdés hogy én nekik bejönnék e. Egyébként helyesnek tartanak, szerintem inkább a testalkat ami visszarettentő lehet a számukra.
Én picur lány vagyok :3
Én általában megijedek az ilyen magas férfiaktól, főleg, hogy nagy az izomzatod is. Ne érts félre, ez nem "leszólás" leszólás a részemről. :D
Egyszerűen nekem túl nagy lennél... és ja, hát én a nagy pénisztől is megijedek. :D NEkem már a 16 cm hosszú.. (bár ez nem egészen magasságtól függ szerintem, hogy egy lány mekkorát tud magába fogadni).
De nem mindenki olyan nyúlbéla, mint én. Rengeteg alacsony lányt látok tőle sokkal magasabb férfival. :) Szerintem rengeteg alacsony lány (is) van, akinek bejönnél :)
105 kg tömény izom... azt már nem.
Én szeretek a párommal "játszani" (csikizés, birkózás) pl ágyban tévézés közben! És egy ekkora pasival, hát nem igen lenne kedvem hozzá! Sőt.
#3 Miért nem? :D
A legutóbbi bnőm is imádta az ilyen "játékokat" (pedig 55 kg se volt a 171 centijével), annyira azért nem vészes szerintem, irtó csikis vagyok, mindig tudta hol a gyenge pontom :D
En mindig is a magasabb pasikert voltam oda.minel magasabb annal jobb.
Meg hogy ne fujja el a szel.es elbirja az en kis 65 kilomat.
Szerintem tok jol nezhetsz ki, ne aggodj.c: (egyebkent en 155 cm vagyok)
Mert engem lehet hogy taszítana ez a dolog. Lehet hogy nem vészes, de az az izomtömeg számomra talán sok lenne. Igazából, még nem volt ekkora párom, szóval a valóságban nem tudom hogy viszonyulnék hozzá.
Van ilyen. Pont ma láttam egy párt, a srác 2m felett volt, a lány lehet sokat mondok azzal, hogy súrolta az 150cm-t. Messziről azthittem a fiú húga, majd elkezdtek csókolózni vagyis a srác a lány homlokát puszilgatta és ahhoz is teljesen le kellett hajolnia. Egy biztos a lánynak nem kell térdelnie ahhoz, hogy a srác makkját nyalogassa.
Számomra bizarr volt egy csöppet.
Nálad a picur milyen magasságot takar? Én 164cm vagyok sokak szerint kicsi, volt már 195cm magas barátom a válláig értem és teljesen rendben volt.De ő nem volt kigyúrt, a nagy izomtömeg nekem sem tetszik.
en is 155 centi vagyok es kb 43 kilo :D
Szerintem nekem tetszenel :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!