Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos pár napi szinten mennyit szexel?
Figyelt kérdés
Én a barátnőmmel, ha tudunk akkor háromszor is összefekszünk egy nap. Ez sok vagy kevés? És ti?2015. okt. 15. 10:00
1/11 PearlDiver válasza:
Mi a barátnőmmel heti 3-5 alkalommal. Az egy nap többször az elég ritka, akkor is általában 2.
2/11 anonim válasza:
Tekintve hogy nem lakunk együtt nem napi rendszerességet néznék. Hetente 3-4-szer találkozunk és akkor szokott lenni szex. az hogy egy nap több is az nem annyira jellemző de ha mégis akkor max 2.
3/11 anonim válasza:
Hát én örülök, ha 3-4 naponta van rá energiánk a munka meg mindenféle egyéb teendő mellett. De el tudom képzelni, hogy aki munkanélküli, az napi szinten háromszor is csinálhatja.
5/11 A kérdező kommentje:
Azért írtam én is, hogy ha tudunk, csak akkor van napi 3, de ez leginkább hétvégén történik.
2015. okt. 15. 10:23
6/11 anonim válasza:
az igen...akkor én prűd vagyok...
hetente 3-4 alkalom max.
24 vagyok, bnőm 23.
7/11 anonim válasza:
Napi háromszor? DE MINDEN NAP AZ ÉVBEN? Mert az évi több mint 1000 szexet jelentene.
Mikor találkozunk, néha nekünk is van 2-3, de mondjuk hetente egyszer. Heti szinten a 6-8 alkalom az átlagos, de persze ebben vannak néha 1-2 nap teljes kihagyások, amiket aztán később pótolunk.
10/11 A kérdező kommentje:
Hétköznap suliba járunk, így kevés időnk van rá, max este ha összefutunk...
2015. okt. 15. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!