Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan hogy a szex alapvetően megbeszélés kérdése?

Figyelt kérdés

Ha két félnek nem azonosak a szexuális igényei mit lehet rajta megbeszélni?

"A párom szeretné análba de én soha nem akarom azt megtenni" Válasz: beszéljétek meg. Hát szerintem beszélhetik akárhogy ha az egyik fél nem akarja a másiknál elvárás nem fog működni a szex.

"A barátnőm nem akarja lenyelni, nem szereti az ízét" - beszéljétek meg... Ha valaki nem akarja lenyelni akkor nem akarja, nem értem mit kell ezen megbeszélni.

"A pasim nem szeret nyalni, a barátnőm nem szeret szopni" - beszéljétek meg... Istenem

Szóval a kérdésem lényege: nem lenne egyszerűbb azonos szexuális preferenciájú emberrel lenni? Ha valaki valamit nem szeret, máshogy szeret azt nem fogják tudni úgysem megbeszélni. Vagy ha igen akkor is valamelyik félben frusztráció marad, a szex meg ugyanúgy el*baszott ha bármelyik fél számára nem kielégítő.

Vélemény?

2015. okt. 15. 00:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 55%-os. Kb ugyanazon a véleményen vagyunk nem tűnt fel?

Mint mondtam a kommunikáció arra irányuljon, hogy amit mindketten igényeltek szerettek azt jobban csináljátok. Ha a barátom nem jól nyal, megmondom hogy csinálja jobban. De ezekben az esetekben alapfeltétel hogy mindkettő fél számára okés legyen a dolog, egyikük sem ellenezze.

A probléma ott van, ahogy te is írtad amikor totál különbözőek az igények. Ha valaki valamit nem szeret nem hiszem hogy erőltetni kéne, mivel ha valakinek az alapigénye akkor elvárja hogy a másik jószívvel, élvezettel és ne nagyduzzogva csinálja... Másik oldalról meg folyamatosan fursztrálna hogy olyat kérnek tőlem állandóan amit nem szívesen csinálok. Kis eltérések kommunikációval elsimíthatóak de ilyen alapeltérések mint hogy anál pro/kontra, orál pro/kontra nem megoldhatóak sima beszélgetéssel.

A szex nem döntés hanem ösztön. Ha egy férfi nem tud úgy kielégíteni ahogy én szeretném, mert neki mások az igényei, más rendszerességgel akkor nem maradok vele. Egy egészséges kapcsolatba egészséges egymást kölcsönösen kielégítő szexre van szükség.

Szóval ne hidd hogy nagyon más állásontot képviselnél...

2015. okt. 15. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Hosszú regényt író 9-es!

Egy szóval sem állítottam, hogy minden férfi ilyen! Elmondtam egy példával, hogy miért értek egyet a kérdezővel. Ha valamit nem szeretnék azt nem fogom engedni másnak sem, főleg ha még káros is. (Egészségügyben dolgozom, nem óhajtok veszekedni a témában senkivel.)

Egyébként az, hogy csak azért is szurkálódsz,mert nem értesz velem egyet elég lekicsinylő hozzáállásra vall. Csak egy kis részletet írtam le a kapcsolatról, arról nem, mennyi ideig vártam vele, hogyan viselkedett a szex előtt, hány év telt el az eset óta, hány barátom volt stb..

2015. okt. 16. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!