Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy duci csaj egy buliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy duci csaj egy buliban gyakorlatilag felkínálná magát nektek ti élnétek ezzel a lehetőséggel vagy furcsának tartanátok?

Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 00:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

NEM élnék vele...

jöhet oda hozzám 10/10-es kinézetű csaj (nekem a teltebb alak tetszik) akkor is nemet mondanék, mert nálam ez nem fér bele, egy random csaj...még ismerős sem, nekem a szex kapcsolatban megy, volt lehetőségem elég sok, volt több csaj akiről tudtam, hogy ezt akarják, egyet meztelenül masszíroztam (csak ő volt az), a testem kívánta, állt a zászló, de agyban mégis jéghideg maradtam, mert nálam ez nem fér bele...szóval tapasztalatból mondom, hogy esélytelen lenne, szűzként is visszautasítottam az ilyen lehetőségeket...

22F

2015. okt. 15. 07:39
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Imádom a duci lányokat, kár hogy őket nehezebb felszedni tapasztalataim szerint. Élnék a lehetőséggel ha felkínálná magát egy!
2015. okt. 15. 07:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol felkinálhatja. Élnék a lehetőséggel
2015. okt. 15. 10:43
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon furcsának találnám, és bestiálisan meghágnám.
2015. okt. 15. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

Simán.

Egy duci lánynak nem lehet szép, feszes forró puncija?

És egy telt csajnak mindig nagyobbak a mellei.

De csak így random max szex lehet.

2015. okt. 15. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Megdugják őket.

Én 160cm vagyok és 62 kg. Mivel amúgy szégyellnének a pasik, nem jönnek össze velem, így csak úgy van esélyem szexelni, ha én mászok rájuk buliban. Különben még mindig szűz lennék.

És érdekes... amúgy nem kezdeményeznek, viszont szex után meg akartak sokan többet is, akár kapcsolatot.

Akkor miért nem kezdeményeznek úgy? És még a nők érthetetlenek.

2015. okt. 15. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#16-os!

Ezt a pasiktól kérdezd meg, mert biztos, hogy nem a súlyodhoz van köze... A testtömegindexed a normális kategóriában van! :) Nem vagy túlsúlyos.

2015. okt. 15. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kinálná fel akkor én mennék oda hozzá és udvarolnék neki, imádom a duci csajokat..
2015. okt. 16. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a vékonyabb lányokért "vagyok oda", de egy buliban bármi megtörténhet! El tudom képzelni, hogy élnék a lehetőséggel.
2020. júl. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!