Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha mindenképpen választanotok kellene, akkor egy átlagos/középszerű pasi dugja inkább a puncitokat vagy egy olyan igazi jó pasi a popsitokat?
Figyelt kérdés
nem kívánok senkire ráírni random, de írjatok egy életkort is légyszi, hogy tudjam hova helyezni a válaszokat. köszi ^^2015. okt. 14. 23:40
11/33 anonim válasza:
És most itt vagyok én, az unalmas.
Ugyanis én az ÁTLAGOS pasira vágyom, a PUNCIMBA.
22/L
12/33 anonim válasza:
Nem szeretem az anált, úgyhogy átlagos a puncimba.
13/33 anonim válasza:
Heh volt itt "felszínes" volt itt "unalmas", én pedig a maradi vagyok, aki csak a barátjával szeretkezne.
Úgy, hogy nem igen tudok válaszolni a kérdésre, főleg, hogy nem igen vagyok oda azért a beállított hajú, izomtömeg ideálért, amit a legtöbben a "jó pasi" címszó alatt elképzelnek.
14/33 anonim válasza:
én szívesen seggberaklak benneteket, ha úgyvan :D Már azokat akik szeretnék :D Na azt nem mondanám hogy olyan nagyon jóképű vagyok, de nem tök mindeggy, ha úgy is hátad mögött leszek? :D Nemá lányok ez komoly?
15/33 anonim válasza:
Én is csinálnám popsiba lányok.. Még szűz vagyok.. Habár, mindenki szerint átlagos vagyok... Egyébként még szűz vagyok.. 19/F
16/33 anonim válasza:
Utolsó voltam (NEM VAGYOK MELEG) Csakis lányokkal lennék!!!
17/33 anonim válasza:
Még szűz vagy, de a puncira nem is vágysz...
Akármit mondasz, meleg vagy te senki...
18/33 anonim válasza:
Ezen most jót röhögtem kedves utolsó.. :D Biztosan úgy van, ahogyan te gondolod. :)
19/33 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy a puncira nem is vágyom?.... Ennyire jól ismersz?
20/33 anonim válasza:
Hát mivel te magad írtad, hogy csak s.ggbe akarod, te meleg :D
Már hiába tagadod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!