Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fizettem egy nőnek azért,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizettem egy nőnek azért, hogy rendszeresen orálisan kényeztethessem. Hölgy olvasók, hogyan vélekedtek erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. 2 éve tart egy egyoldalú viszony köztem és egy ismerős hölgy közt. Röviden a helyzet a következő. Egy közös munkahelyen ismerkedtünk meg, akkoriban ő szingli volt. Egyszer egy csapatépítő bulin picit iszogattunk és bevallottam neki hogy nagyon vonzónak találom. Ő meg elmondta hogy kedvel, de egyébként nem érez irántam különösebben vonzalmat. Mivel elég sokat ittunk az este végére, eléggé kiadtam magam neki. Elmondtam, hogy akár fizetnék is neki azért hogy kényeztethessem orálisan, mert engem nagyon megbolondított. Tetszett neki amit hallott de akkor nem történt semmi, én meg eléggé szégyelltem azt is hogy egyáltalán ezt elmondtam neki.

Nem sokkal később egyszer felvetette hogy beülhetnénk valahova, szeretne velem beszélni. Legnagyobb meglepetésemre felhozta az akkori beszélgetésünket. Mondta, hogy bár még mindig nem érez különösebb vonzalmat irántam, viszont ellenszenvet sem, megkérdezte hogy komolyan gondoltam-e amit akkor mondtam. Mondtam neki hogy igen, hiszen nagyon vonzónak találom. Errő ő elmondta, hogy jól jönne neki egy kis támogatás és arra gondolt, ha tényleg komolyan gondoltam amit mondtam, megpróbálhatjuk.

Azóta rendszeresen találkoztunk, hetente, kéthetente, és minden alkalommal kényeztettem orálisan. Ő természetesen nem viszonozta, de nem is kértem ilyet tőle. Nemrég lett egy új kapcsolata, azóta csak a munkahelyen találkozunk. Nekem természetesen hiányoznak ezek az együttlétek. Nem vagyok benne biztos, de lehet hogy egy barátnője tud róla, mert mindig sejtelmesen mosolyog ha csak beszélgetni is lát minket a munkahelyen.

Gondoltam megkérdezem a Gyk olvasóit, nőként mit gondolnak rólam? Teljesen őszintén, kíváncsi vagyok mi a véleményetek.

2015. okt. 14. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
90%
Kinyalatnám magam,szétnyalatnám a puncimat.:D Ez akart lenni,de a telefon átjavította. Ebben a szövegkörnyezetben elég furán nézett ki.:D
2016. máj. 21. 16:53
 52/69 anonim ***** válasza:
100%

"de ha én nem akarok dugni, csak nyalni, az hogy mennyibe kerülne?"

"gyere! ötezeré!"

2016. jún. 20. 23:06
 53/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen...
2016. jún. 20. 23:58
 54/69 anonim ***** válasza:
31%

Hat en nemtudnek ferfikent nezni rad.

Meg be se vallalnek ilyet soha.

Egy az h nem szeretem ha nyalnak.

Kettô az hogy,kizart hogy olyannak engedjem aki irant nem erzek kemiat....fuj

N29

2016. aug. 2. 02:20
 55/69 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez beindít, akkor ne törődj a leszólásokkal. Ne csináljunk ego fokmérőt a szexből, mert az az élvezet rovására megy. Egyébként, nekem vágyam egy ilyen nő, akit csak nyalhatok. Mázlista vagy, hogy találtál ilyet, szinte hihetetlen. Rendkívül izgalmas helyzet.
2016. aug. 2. 22:24
 56/69 anonim ***** válasza:
83%
Hozzam is lehet jonni nyalni penzert. :D
2016. aug. 10. 01:18
 57/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy vonzónak találnám az illető férfit, de nem járnék vele, vagy nem kellene kapcsolatra, akkor én is simán hagynám kis plusz pénzért. Az megint más, ha ismerkednék egy pasival és megtudnám, hogy ilyeneket csinált, akkor nem kéne, stb.
2016. szept. 19. 19:34
 58/69 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszene egy ilyen támogatói kapcsolat

19/L

2016. szept. 19. 20:07
 59/69 anonim ***** válasza:
81%

Nyalstnám magam pénzér...de ha "jarnek egy pasival" és kiderülne ilyet csinalt tuti nem kéne.

Hanynom kell a sok kétszínű p+csától.

2016. szept. 19. 21:33
 60/69 anonim ***** válasza:
66%
Valahogy nekem is bejönne egy ilyen támogatós dolog, csak én azért több szolgáltatást nyújtanék, mint egy kis orális szex. Sőt többet is megérne nekem 10 ezer forintnál :)
2016. okt. 13. 23:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!