Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fizettem egy nőnek azért,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizettem egy nőnek azért, hogy rendszeresen orálisan kényeztethessem. Hölgy olvasók, hogyan vélekedtek erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. 2 éve tart egy egyoldalú viszony köztem és egy ismerős hölgy közt. Röviden a helyzet a következő. Egy közös munkahelyen ismerkedtünk meg, akkoriban ő szingli volt. Egyszer egy csapatépítő bulin picit iszogattunk és bevallottam neki hogy nagyon vonzónak találom. Ő meg elmondta hogy kedvel, de egyébként nem érez irántam különösebben vonzalmat. Mivel elég sokat ittunk az este végére, eléggé kiadtam magam neki. Elmondtam, hogy akár fizetnék is neki azért hogy kényeztethessem orálisan, mert engem nagyon megbolondított. Tetszett neki amit hallott de akkor nem történt semmi, én meg eléggé szégyelltem azt is hogy egyáltalán ezt elmondtam neki.

Nem sokkal később egyszer felvetette hogy beülhetnénk valahova, szeretne velem beszélni. Legnagyobb meglepetésemre felhozta az akkori beszélgetésünket. Mondta, hogy bár még mindig nem érez különösebb vonzalmat irántam, viszont ellenszenvet sem, megkérdezte hogy komolyan gondoltam-e amit akkor mondtam. Mondtam neki hogy igen, hiszen nagyon vonzónak találom. Errő ő elmondta, hogy jól jönne neki egy kis támogatás és arra gondolt, ha tényleg komolyan gondoltam amit mondtam, megpróbálhatjuk.

Azóta rendszeresen találkoztunk, hetente, kéthetente, és minden alkalommal kényeztettem orálisan. Ő természetesen nem viszonozta, de nem is kértem ilyet tőle. Nemrég lett egy új kapcsolata, azóta csak a munkahelyen találkozunk. Nekem természetesen hiányoznak ezek az együttlétek. Nem vagyok benne biztos, de lehet hogy egy barátnője tud róla, mert mindig sejtelmesen mosolyog ha csak beszélgetni is lát minket a munkahelyen.

Gondoltam megkérdezem a Gyk olvasóit, nőként mit gondolnak rólam? Teljesen őszintén, kíváncsi vagyok mi a véleményetek.

2015. okt. 14. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
74%
Szopás nem érdekel? Engem lecumizhatsz 15ért, kicsit drágább mint a nyalás de nem tart 40-50 percig
2016. jan. 12. 23:01
 42/69 anonim ***** válasza:
100%
jolenne egy ilyen csajt talalni aki kaphato az ilyenre 25f
2016. jan. 12. 23:27
 43/69 anonim ***** válasza:
100%
38. Naponta 10ezer forintot keresel? Az nem is rossz.
2016. jan. 13. 01:22
 44/69 anonim válasza:
64%
Egy drágább kva 30ezertől indul. És 15 perc...
2016. jan. 17. 22:34
 45/69 A kérdező kommentje:
Azt nem bírnám kifizetni:) de ebben a személyes kapcsolat, érintettség az extra. Teljesen más ebben a formában. Vagy csak ezzel nyugtatom magam:)
2016. jan. 17. 23:16
 46/69 anonim ***** válasza:
100%
Neked jó, neki jó. Kicsit fura nekem, de mindenki megkapja amit akar. Senkit sem zavartok vele, nem látom hogy gond lenne.
2016. jan. 21. 20:28
 47/69 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem keresel egy lányt akit szerethetsz, járhatsz vele?

Ilyen erővel akár hokizhatnál is, és az ingyen van! Persze gondolom megteszed, de még az is lehet, hogy nem is akkor amikor nyalsz neki! Én még soha nem fizettem nőnek szexért!

Az lenne az önértékelésem vége!

Addig vagyok férfi, míg ezt meg nem érem, hogy fizetek a pináért!

2016. jan. 30. 10:48
 48/69 anonim ***** válasza:
100%
13, lehet tudni, hogy hogyan "találtatok" egymásra. A pisis téma nem izgat, de az érdekelne, hogy hogyan derült ki a közös érdeklődés 😁 33 jó vagy 👍😁😉 . 37 te meg 1 fiatal és naiv vagy. Akkora sületlenséget írtál, remélem te sem hiszed el?! Ne akart megmagyarázni, hogy 1 számodra nem taszító pali, ha el kezd nyalni, te nem gerjedsz rá?! Isten meg ne adja még perverz is vagy vagy és szereted "mocskosnak" érezni magad...... Akkorát élvezel, hogy bele pirulsz. Kérdező: Én pénzt nem adnék érte, de kinyalnék simán. 1-2 csajt. Az önbecsüléseddel van baj. Kerekedj felül az érzésen és légy kicsit dominánsabb. Lehet ingyen is nyalni. 32/f pacsi
2016. febr. 17. 07:32
 49/69 anonim ***** válasza:
90%

Azt gondolok rólad,hogy nincs önbizalmad (lehet). Most ez nekem picit fura és izgató volt olvasni.:D úgy néz ki én sem vagyok teljesn rendben,ha most ennek a gondolata beindít.:D

Ha párkapcsolatba kerülnénk ezekre gondolnék:

-bizti nem volt a csaj hivatásos?

-Örülök,hogy nem hivatásoshoz mentél és nem dugtad meg a csajt. Ez mrgnyugtatna

-meglepődnek,hogy tényleg így imádsz nőket kényesztetni vagy csak a ez volt egyedi eset (csaj vagy önbizalomhiány miatt?) Ha az első eset lenne a válasz totál beindulnék és minden nap szétcsalatnám magam.:D

De most felizgulva válaszoltam, kielégülve lehet mást mondanék és szigorúbban venném a dolgot.:D:D

2016. máj. 20. 23:57
 50/69 A kérdező kommentje:
Utolsó: "szétcsalatnád" magad? Ezt kifejtenéd? :))
2016. máj. 21. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!