Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sok nő titkos vágya, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok nő titkos vágya, hogy két férfivel szexeljen, de még többen nem bírják az anált, akkor mit kezdenének két farokkal?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te nem láttad a Ted-et???
2015. okt. 14. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Jaj drága lenne jópár ötletem h mit kezdjek két álló kemény f*sszal..;)
2015. okt. 14. 16:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Na, fejtsd ki, "drága". :)

A kérdés arra irányult, hogy a 2 férfival szeretkezni vágyó, de az anált elutasító nők hogyan képzelnék el a szexet? Én el tudom képzelni, de rájuk vagyok kíváncsi. Nem kell egyből lehurrogni.

2015. okt. 14. 17:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Az lehet hogy a legtöbb nő fantáziál két vagy több pasiról, de ettől még nem szeretnénk a valóságban is megcsinálni.

Pedig mi análozunk a pasimmal, és elég bevállalós is vagyok, ha kérném, szerezne harmadiknak egy pasit de nem kérem mert más a maszti közbeni fantázia és más a valóság.

2015. okt. 14. 17:08
 15/19 Timinővér ***** válasza:
Egy szexcentrikus, nyitott nő esetében nem kérdés. Akár három is megoldható anál nélkül is. De azoknak is igaza van aki ennyire nyitott, hogy több pasit bevállal, az eléggé valószínű, hogy az análra is ugyanúgy nyitott.
2015. okt. 14. 17:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Szopnám, verném ilyesmi. De anál kizárva.
2015. okt. 14. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyik menne szájba, a másik punciba, nem?
2015. okt. 14. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne úgy képzelj egy hármast, hogy az egyik pasi berakja az egyik lyukba, a másik a másikba, aztán ha végeztek, kiveszik, megtörlik, és hazamennek. A normál felállású szexnek sem ez a forgatókönyve.

Egy hármasban ugyan úgy van szopás, nyalás, smárolás, kézimunka, mellek kényeztetése, mint egyébként. Mindenki talál magának elfoglaltságot, akkor is, ha nincs anál.

2015. okt. 14. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Az egyik berakja a puncimba a másikat meg szopom ennyi
2015. okt. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!