Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szép nő azt mondaná adományozz neki spermát (nem szexuálisan! ), hogy biológiailag te legyél a gyereke apja, belemennél?
Figyelt kérdés
A gyereket leghamarabb 18 éves korában láthatnád ha ő is akarna veled találkozni. Nem tartoznál felé semmilyen kötelezettséggel, de joggal sem.
Örülnél ha +1 genetikai utódod lenne a Földön?
2015. okt. 14. 10:28
12/26 tarnai válasza:
Lehet hogy fogyatékos vagyok, meg roma, és neked ez gond, de itt nem mindenki diszkriminatív rasszista sggfej mint TE! A RONDA NŐKNEK IS LEHET GYEREKÜK!!!!!!!
13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
12: Még cigány is vagy? Nézd, nagyon sajnálom mindkettőt. Nem tehetsz egyikről sem, így alakult az életed.
Tudom hogy ronda nőknek is lehet gyereke, de akár bevallja, akár nem, szinte minden férfinak szívesebben lenne gyereke egy szép, mint egy ronda nőtől.
2015. okt. 14. 10:54
14/26 anonim válasza:
ha a szépség mellett okos is, továbbá írunk szerződést, hogy én csak biológiai apa vagyok és lemond minden velem szemben érvényesíthető kötelezettségéről akkor természetesen igen. sőt, felvetném neki az ötletet, hogy természetes úton célszerűbb és valószínűleg költséghatékonyabb volna megoldani a dolgot.
15/26 tarnai válasza:
Kedves rasszista irgalmas szamaritánus! Remélem megkapod az a szép nőt életedben, aki hasonlóan ostoba lesz mint te, és boldogan élitek a lelkiszegények mindennapjait. JóISTEN látja beteg szíved, és ha találkoztok, egy hétélű szabjával szeli ketté.
16/26 anonim válasza:
Ajh Mr. Harvey Specter megelőzött a válaszával :D Tökéletesen egyetértek vele.
17/26 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy néz ki, spermát csak olyannak adnék, akit ismerek, és akiről tudom, hogy utána képes egy gyereket rendesen, békés, boldog körülmények között felnevelni. De ha valaki meg is kérne erre, maradna az a morális kérdés, el tudom-e azt fogadni, hogy bár én vagyok az apja, nem vehetek/nem tudok részt venni az életében.
18/26 anonim válasza:
tarnai a válaszai alapján le sem tagadhatná, hogy egy cigány mentalitású cigány...
a vér nem válik vízzé :)
19/26 anonim válasza:
Ilyenkor vajon a nővel lehet szerződést írni, hogy nem követelhet rajtam semmilyen gyerektartást? Ha a törvény enged ilyet, akkor belemennék.
20/26 A kérdező kommentje:
14-16: Köszi, én is ilyenre gondoltam.
A többi hasznos, értelmes választ adónak is köszönöm a válaszokat.
2015. okt. 14. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!