Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki ez a fantázia fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ez a fantázia fiú létemre? (bővebben. )

Figyelt kérdés

Tehát,azt álmodom,hogy van egy idősebb nő(25-30),akivel a szobájában vagyok és beszélgetünk,majd hirtelen elgyengülök és elájulok.Mikor magamhoz térek,akkor ki vannak kötözve a kezeim,lábaim az ágyhoz néhány kötéllel és a szám be van kötve több selyemkendővel(nem tudok kiszabadulni sem beszélni).A nőn csak fehérnemű van,rajtam semmi,majd rámmászik,meglovagol és semmit sem tehetek ellene. :S

20/F

2015. okt. 13. 02:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. (:
2015. okt. 13. 14:45
 12/15 BetépettKacsa válasza:
xdddd hát cikinek nem ciki, mindenkinek van vmi fétise, bár azért ne ezzel a sztorival csajozzál xdd bár, kitudja, mai világban...
2015. okt. 15. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Filmbe illő jelenet! Kifejezetten tetszik és semmi kivetnivalót nem találok benne :D 22/F
2015. okt. 16. 02:17
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Engem is izgat egy ilyen helyzet. Voltam már meg- és kikötözve, nagyon jó. Bekötött szemmel igazán jó ez a helyzet, bár akkor nem látod a nőt.
2016. ápr. 13. 05:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nem ciki de elég érdekes
2016. ápr. 13. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!