Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ez a fantázia fiú létemre? (bővebben. )
Tehát,azt álmodom,hogy van egy idősebb nő(25-30),akivel a szobájában vagyok és beszélgetünk,majd hirtelen elgyengülök és elájulok.Mikor magamhoz térek,akkor ki vannak kötözve a kezeim,lábaim az ágyhoz néhány kötéllel és a szám be van kötve több selyemkendővel(nem tudok kiszabadulni sem beszélni).A nőn csak fehérnemű van,rajtam semmi,majd rámmászik,meglovagol és semmit sem tehetek ellene. :S
20/F
És hogyan ájulsz el, mert nekem még sosem sikerült?
46/F
Szerintem egyáltalán nem ciki. Lányok között is nagyon sokan vannak, akik szoktak arról fantáziálni időnként, hogy egy pasi elkapja és megerőszakolja őket. A tiéd ehhez hasonló tulajdonképpen, leszámítva persze, hogy egy nő csak úgy tudja megcsinálni a dolgot pasival, ha előtte kikötözi, aztán pedig ő lovagol rajta. :)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!