Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehet, hogy egyik nő halálra dícsér egy férfit az ágyban, míg a másiknak tök rossz élménye van róla? Miért?
Igen volt már ilyen.
Azért az túlzás, hogy az egyikkel minden a legjobb a másiknak meg tök szar voltam, de olyan volt, hogy amiről azt hittem izgató és jó az mégsem volt olyan jóleső. Egyik lánynak bejött, másiknak nem.
Mindenki mást és mást szeret a szexben, mást tart izgatónak, és más esik jól. Alkalmazkodni kell a partnerhez. Odafigyelés kell. Ennyi
Mindenkinek más jön be, valaki érzékit szereti, valaki a durva testiséget, valaki a dominanciát, valaki az alárendeltséget stb.
Szóval így el lehet képzelni, hogy ami az egyik lánynak bejön, az a másiknak nem.
De fordítva is igaz. Én pl kimondottan szeretem a perverz lányokat az ágyban, de van ismerősöm aki haját tépi ha valami "perverz" dolog jön fel. De én pl nem szeretem ha egy lány erőszakos az ágyban, mások meg biztos szeretik és erre izgulnak.
Az a férfi aki csak dug, nem tud kielégíteni csak olyan nőt, aki szinte magától eldurran ha kicsit megsimogatják. A kihívásokat a férfiak legtöbbje nem szereti az ágyban!
Pár perc köszörülés, és kész a szex!
Órákig szeretkezni?
Ugyan már hol vannak ilyen férfiak!
De te nő vagy? (áldozat) Vagy majdnem férfi? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!