Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan lehet, hogy egyik nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lehet, hogy egyik nő halálra dícsér egy férfit az ágyban, míg a másiknak tök rossz élménye van róla? Miért?

Figyelt kérdés
Valakivel esett már meg hasonló?

2015. okt. 12. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek az igenyei masok! Lehet egyik nonel maradéktalanul ki tudja elégíteni ezeket mig a masiknal meg sem tudja közelíteni! Igy aztán az előbbi jo az utobbi rossz véleménnyel lesz a partnererol!
2015. okt. 12. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert ahogy mondják: ízlések és pofonok. Mindenkinek más jön be.
2015. okt. 12. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen volt már ilyen.

Azért az túlzás, hogy az egyikkel minden a legjobb a másiknak meg tök szar voltam, de olyan volt, hogy amiről azt hittem izgató és jó az mégsem volt olyan jóleső. Egyik lánynak bejött, másiknak nem.

Mindenki mást és mást szeret a szexben, mást tart izgatónak, és más esik jól. Alkalmazkodni kell a partnerhez. Odafigyelés kell. Ennyi

2015. okt. 12. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet. A szeretőm egyszerűen csúcs az ágyban, csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni, az asszony meg évek óta nem engedi magához, mert annyira rossz volt neki.
2015. okt. 12. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más jön be, valaki érzékit szereti, valaki a durva testiséget, valaki a dominanciát, valaki az alárendeltséget stb.

Szóval így el lehet képzelni, hogy ami az egyik lánynak bejön, az a másiknak nem.

De fordítva is igaz. Én pl kimondottan szeretem a perverz lányokat az ágyban, de van ismerősöm aki haját tépi ha valami "perverz" dolog jön fel. De én pl nem szeretem ha egy lány erőszakos az ágyban, mások meg biztos szeretik és erre izgulnak.

2015. okt. 12. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
A nők egy része nagy színész. A lényeg sokuknak, hogy a pénzt megkapják és aztán fűt-fát mondanak mindenre, csak hogy jó legyen.
2015. okt. 12. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenkivel más a szerelem, és mindenkivel más a szex. Nem vagyunk egyformák (hál'isten).
2015. okt. 13. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a férfi aki csak dug, nem tud kielégíteni csak olyan nőt, aki szinte magától eldurran ha kicsit megsimogatják. A kihívásokat a férfiak legtöbbje nem szereti az ágyban!

Pár perc köszörülés, és kész a szex!

Órákig szeretkezni?

Ugyan már hol vannak ilyen férfiak!

De te nő vagy? (áldozat) Vagy majdnem férfi? :-)

2015. okt. 13. 09:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Ffi vok. nem mondom hogy órákig akarom bírni. Végülis azért aludni is kell :D
2015. okt. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!