Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeméremcsont fájdalom szex után mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Reggel erős fájdalmat éreztem, és megijedtem, hogy esetleg lágyéksérvem van, vagy bármi más. Arra is gondoltam, esetleg beüthettem valahova alvás közben. Szex közben semmiféle fájdalmam nem volt, csak másnap ébredés után fájt és 3 nap alatt múlt el majdnem teljesen.
Van aki tapasztalt már ilyesmit? (nem első alkalomról van szó,mielőtt még félreértitek,sosem tapasztaltam még ilyet korábban).
25N.
2015. okt. 11. 23:13
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt most a napokban, csak én fiú vagyok. Durva szex után előfordul. 😇
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem volt durva pedig,ezért félek, hogy esetleg sérvem lehet vagy lesz :S
2015. okt. 11. 23:20
4/5 anonim válasza:
azt tudom tanácsolni h máskor ne a hiltivel közösülj
5/5 anonim válasza:
Nekem két dolog jutott eszembe. Vagy medencegyulladás féleség, vagy álmodban megdugtak keményen, vagy más perveriókat követtek el veled. Lehet elkábítottak és mindnefélét dugtak tömködtek beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!