Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, szerintetek jó alakja van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek jó alakja van?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 11. 20:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nagyon csini. 3. te biztos meleg vagy, vagy hülye.
2015. okt. 11. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
2015. okt. 11. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
Én nem vagyok sem meleg, sem hülye, de nekem ez túl comobos, plusz a gatya miatt az sem látszik, hogy mekkora a hasa. Nem tetszik. Attól, hogy itt a legtöbbnek mindegy, csak punci legyen, nekem még vannaki igényeim, és a vékony lányok jönnek be.
2015. okt. 11. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
átlagos
2015. okt. 11. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akinek bejön ez a nő, az igénytelen?

De hülye vagy te, inkább menj a pálcika-lányokhoz, te eszetlen veréb

2015. okt. 11. 22:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem a vékony lányok jönnek be jobban.

Kissé vastag, és közel sem tökéletes az én szememben.

Egyébként szép lenne, lehetne.

Egyszerűen nem az én ízlésem

Illetve neki van jó néhány photoshoppolt képe is

2015. okt. 12. 18:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Vaskosak és formátlanok a combjai. Kicsit kisebbek lennének tetszenének de még ez is elmegy.
2015. okt. 13. 00:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Talán ha végig olvastad volna a válaszokat, és tudnál értelmezni, akkor lejönne, hogy nem az volt a szándékom, hogy leigénytelenezzem azokat, akiknek a nem vékony lányok jönnek be. Csak azt kértem ki magamnak, hogy akinek ez nem jön be, az hülye vagy meleg. Ez azért eléggé olyan, lyuk-lyuk mindegy az hozzáállás. Erre írtam, hogy nekem vannak igényeim, vagyis nem jönnék össze olyan lánnyal, aki nem tetszik, de ettől sem hülyének sem melegnek nem érzem magam. És most teljsen mindegy, hogy vékony vagy ducibb lányokról beszélünk, csak nem értem minek leszólni a másik ízlését. De mindegy, pattogj csak nyugodtan, látam az megy.
2015. okt. 14. 15:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell leszólni egyik srácot sem, van akinek tökéletes, van akinek messze nem az.

Én azt mondom, a képeken elmegy, ha csinosan felöltözik (a képeken nem az) akkor meg egészen jó kis csaj lenne, de azért hegyeket nem mozgatnék érte.

24 F

2016. febr. 5. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!