Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek jó alakja van?
2015. aug. 4. 22:30
2/45 anonim válasza:
Én a nőies nőket kedvelem, de ez nekem sok.
3/45 A kérdező kommentje:
Inkább teltkarcsú.:)
2015. aug. 4. 22:33
5/45 anonim válasza:
6/45 anonim válasza:
alakja még csak-csak... de a mellei azok már kilövik a biztosítékot.
eleve nem vagyok nagy mell párti, na de ez... ez még azt is átlépi.
7/45 anonim válasza:
Nem rossz, de ehhez az alkathoz meg derékhoz szerintem jóval szélesebb csípő dukálna, így csak két orbitálisan nagy csöcs az egész, lejjebb meg jellegtelen. Ráadásul az ilyen méretű melleknél jó esély van rá, hogy szörnyen formátlanok lennének melltartó nélkül.
8/45 A kérdező kommentje:
Szerintem a melle,alakja tökéletes.Ha ránagyítok a képre,látom hogy nincs nagy hasa.
2015. aug. 4. 22:41
9/45 anonim válasza:
kérdező linkje: szép a nő arca és ez sok pluszt ad, de a teste már túl husi
#5-ös linkje: na ez pont jó, ennél ducibb ne legyen
(persze ez csak az én véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!