Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek jó alakja van?
Még hogy egészségtelen... Rendőrnek készül bőven sportol.
:/
Ez már túlzás. Lány vagyok, de ezt a nőt korántsem mondanám szépnek. Pedig,ha egy képen levő nőt szépnek találom,ami gyakran megtörténik,akkor azt mondom róla. Kinyilvánítom a véleményem,amit ugyebár szabad.Lelehet pontozni,de ez van,nincs mit tenni. Ezek a mellek már túl nagyok,nem irigykedés,nekem közepes méretű mellem van,ami pont jó nekem. Nagyon hájas,szegény,egészségtelen. Én sportolok,de nem vagy az a húúmennyirevékony,de nem is vagyok túlsúlyos,nem is érzem magam annak,mások is mondták,hogy pont jó az alkatom. Attól,hogy egy oldalra kírja,hogy rendőrgyakornok,attól nem biztos,hogy az.
Mindegy. A kérdező nagyon védi ezt a dagadt nőt,de hiába,ami sok az sok. Az oké,hogy egyeseknek bejön,másoknak nem,de egészségtelen. Sokkal hamarabb meg fog halni,mint egy sportos ember (nő).
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!