Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak, ha a párom azt mondta, hogy a popsi a fontosabb, nem a cici vagy a punci?
A melleimen siránkoztam, hogy picik, és mondogatta hogy szerinte nem kicsik.
Így ment ez egy darabig, aztán említette a fenti kérdésbn lévőket.
Azt tudni kell, hogy kerek kis feszes fenekem van, imádja a kapcsolatunk eleje óta, tehát ezzel tisztában vagyok. De ennyire fenékpárti???
Egy ideje az anál témát is engedem neki, azelőtt sosem mert hát nem kellemes... de ha belejövünk elviselhető.
Sokszor ha szexre kerül sor akkor is a fenekem akarja d*gni, miközben könyörgöm, hogy a puncimba akarom..... régen a puncim is szerette mert jó meg szűk de most a kijelentés után olyan fura....
11
Hát nem éppen.
A kérdező írta,hogy jó feneke van. Az anál alapjáraton is ritkább és emiatt soka vágynak rá,de amikor egy nagyon jó fenékkel kaphatod meg...az egy ideig drog tud lenni.
A puncidat lecserélte a fenekedre.
Sajnálom. :/ A puncid már soha nem lesz első helyen. :/
Hát igen,mivel a feneked sokkal szűkebb olyan amilyen egy punci se soha,mindig a feneked lesz neki a mániája.Aztán majd megkapod nemsokára hogy azért mert túl tág vagy...
A segged meg ki is tágul ha túl gyakran hagyod,aztán jöhet a pelenka.
Úrstn... O.o
A kérdésben szereplő férfikezdemény, meg a válaszadók többségének a felfogása miatt nem ismerkedek pasikkal....
Mi az, hogy a s.gg fontosabb, mint a punci? Akár pasival is kefeküdhetne...
Ezt tényleg elég fos hallani nőként... Jesus, nekem tényleg nem lesz pasim O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!