Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mennyire vagytok nyitottak?

Figyelt kérdés
Mennyire vagytok szex terén nyitottak? Pl: csak tartós kapcsolatban szexeltek, vagy laza, egy éjszakás kalandokban is benne vagytok? A szerelmet keresitek, vagy az élvezetet? Kort is írjatok?
2015. okt. 11. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Láttam már kreatívabb szexpartnerkeresős kérdést is.
2015. okt. 11. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
A párommal elég nyitottak vagyunk a szexben mindenre. Szeretünk kipróbálni bármilyen újdonságot. Egymással. 40/N
2015. okt. 11. 09:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyeske. Ha a kérdésre válaszolnál, hasznosabb lenne. Így a válaszod 0%-ban volt hasznos. Ráadásul fogadom nem is csaj vagy.
2015. okt. 11. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:

régebben nyitott voltam az egyéjszakás kalandokra, de volt egy hatalmas kihasználás után már csak kapcsolatban szexelek és jelenleg nagyon szerelmes vagyok :D

21/L

2015. okt. 11. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én most így 30 felett kezdem igazán élvezni az életet, szexet. Nem vagyok nyitott pl. az anális szexre, de amit csinálok azt jól csinálom, nem csak itthon szexelek.
2015. okt. 11. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak komoly kapcsolatban, de abban bármire, ami minkettőnknek jó. 26/L
2016. febr. 21. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!