Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elmondani, annak a pasinak akivel ismerkedek, mert rákérdezett, de hazudtam, hány pasival voltam, elmondjam neki?
Attól tartok hogy könnyűvérűnek venne, és csalódna bennem ha elmondanám, hogy 40 pasival lefeküdtem már
29N
Figyelj, ha a pasi komolyan gondolja veled a dolgot, s megmondod neki, akkor veled marad. Egy embernek nem csak jelene van, múltja is.
Akit pedig szeretünk, annak elfogadjuk a múltját.
Szummázva, inkább tőled tudja meg, mint mástól.
26/F
Az a helyzet, h számomra is hihetetlen ez a szám.Hülyén hangzik.
De sokszor az volt h kerestem az igazit, és sodródtam....találkozgattam, találkozgattam össze vissza, egyikből a másikba, csalódás csalódás után, rövidebb v kicsit hosszabb dolog után,mindig az volt, hogy elakartam felejteni az adott személyt, és csapongtam, illetve a másik oldalam is dominált, a kalandvágyás...de ez még mindig bennem van, az elmúlt hónapokban 2 fiú volt az életemben, nem is egymás után rögtön , hanem idő elteltével......többször volt olyan, hogy hamarabb belementem, vagy első alkalommal a dologba, és nagyon nagy hiba volt visszatekintve, mert többet megbántam.....ehéz ezt összefoglalni lelkileg mi zajlott le bennem.Bár tudom, hogy a legkönnyebb r*ba**ncozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!