Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, hogy tetszik nektek az élő Barbie baba?
Sehogy. Ez valami szörnyű amit szerencsétlen művelt magával.
A legszörnyűbb az egészben: előtte jól nézett ki.
Kíváncsi voltam férfiak véleményére, hátha esetleg akad valaki akinek így is tetszik és netán velem van a baj. ;-)
Én nőként elég természetellenesnek találom, a szeme az arcához viszonyítva túl nagy, túl karcsú a dereka, túl nagy a melle.....A lábai szépek és hosszúak, szép a szája.
Nőként nehezebb véleményeznem egy másik nőt, mert megkaphatom a másik nem tagjaitól biztos irigykedek és így akarok kinézni. :-D
Én igyekszem meglátni mindenkiben a szépet, úgy értem ha valaki nem feltétlen ideál (férfi vagy nő), megnézem mi az ami szép rajta, keze, szeme, haja, mosolya, stb.
Én is szívből sajnálom ezt a nőt, véletlen bukkantam rá neten, és megnéztem hogy nézett ki azelőtt és tényleg szép és csinos nő volt, miért kellett így elcsúfítania magát? :-( Elég súlyos önértékelési zavara lehet/lehetett. Kár érte.
Nagyon szépek a Barbie babák elismerem, kicsi koromban nekem is voltak amikkel játszottam, nem mondom néha gondoltam arra szívesen néznék ki úgy mint ők, de kinőttem belőle. Körvonalazódott bennem később, hogy ez csak egy baba, játék, nem egy hús-vér nő, nem valódi, nem így néznek ki a valóságban a nők, ilyen nő nincs (természetes körülmények között). (És cikkek is születtek arról, ha Barbie valódi lenne nem lenne életképes).
Ha szeretnék is változtatni a külsőmön, azt nem plasztikai beavatkozásokkal szeretném, hanem sok sporttal, ruhákkal, szépségápolással.
Ha valakinek jót tesz az önbizalmának egy vagy két ilyen beavatkozás, azt sem ítélem el, de ha valaki átszabatja az egész arcát és testét, az szerintem nem normális.
Persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!