Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek hány cm fér le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek hány cm fér le a torkotokon?

Figyelt kérdés
Ahogy én néztem nekem csak 10 cm. Az kevésnek számít egy nagyobb méretű faroknál?
2015. okt. 10. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

En egy 17 centiset le tudok melytorkozni.

De amugy nekem is kb annyi ker be ugy naturba.

Te mennyi idos vagy?

Ja es privi nem kell fiuk, max lanyok.

Koszi^^

2015. okt. 10. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

15 ami még nem kellemetlen, de exemnek 18 volt és a mélytorkozás még összejött:)

18L

2015. okt. 10. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem 16-18 cm :) a barátomé picit nagyobb

10cm az szerintem teljesen jó

21/L

2015. okt. 10. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
18-ast sikerult melytorkozni:)
2015. okt. 10. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem azért, de én férfiként azt hiszem, hogy sokkal élvezetesebb egy mély torkozásnál egy tisztességes élvezetből elkövetett normál szopás.

Nekem az életem legjobb orális élményét egy olyan aktus adta, ahol kb. 5 centit(kevesebb mint az egész cerka felét) kapta be és játszott vele úgy, hogy nem eröltette meg magát. Technikailag isteni, erőbefektetés minimális. Ellentétben a teljesen lenyomott cerka, ami maximális erőbefektetés, kevés élvezet.

Akkor miért szeretik mégis sokan annyira a mélyre nyomott megoldást?

2015. okt. 10. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!