Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az furi, ha még ilyen helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az furi, ha még ilyen helyzetben is masztizok? 18L

Figyelt kérdés
A mai nap nagyon rámtört a vágy,és elkezdtem masztizni. Na de...pár méterre volt tőlem a testvérem,igaz nem látott meg. Régebben ezt el nem tudtam volna képzelni. Más is szokott ilyet? Nagyon gáz? Amúgy csak azért csináltam,mert egy videóra felizgultam.

2015. okt. 10. 16:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Engem is izgat, mégse csinálom a szüleim vagy testvérem közvetlen közelében, WTF. Mi van veletek, emberek?
2015. okt. 12. 12:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Egy szobában aludtam a szüleimmel és én kivertem a takaró alatt. f.
2015. okt. 15. 23:30
 23/27 anonim válasza:
En is szivesen megneznem azt a videot :) ha gondolod elkuldjeted privátban :) amugy ha nem vett észre a tesod nem gaz bar nem art az óvatosság
2015. dec. 27. 21:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Egy szobában alszotok ? így hogy már nagyok vagytok így egyre csak nehezebb lesz. Tudom mert én is így voltam, pont nálunk is 4 év különbség van a nővérem javára...

Mit szenvedtem mikor este kiakartam verni...de már kitettem a konyhába, ott alszik...én meg akkor verem ki amikor csak akarom.

Amúgy mit csinált a tesód hogy nem vett észre ? mennyi ideig masztiztál ?

2016. jan. 13. 15:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Légyszi nekem is küld át a videót. Kíváncsi vagyok :-)
2016. jan. 13. 16:09
 26/27 anonim ***** válasza:

Picit ciki, de én is voltam hasonló helyzetben. Egyszerűen annyira kívántam, felizgultam, hogy nem érdekelt ki van körülöttem. :)

Amúgy konkrétan a kérdésre válaszolva, furi, de nem gáz! :)

F

2016. jan. 13. 17:27
 27/27 anonim ***** válasza:
Elküldöd a videót nekem is?:) Amúgy nekem is volt már ilyesmi, csak picit durvább :D
2016. jan. 13. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!