Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az furi, ha még ilyen helyzetben is masztizok? 18L
Figyelt kérdés
A mai nap nagyon rámtört a vágy,és elkezdtem masztizni. Na de...pár méterre volt tőlem a testvérem,igaz nem látott meg. Régebben ezt el nem tudtam volna képzelni. Más is szokott ilyet? Nagyon gáz? Amúgy csak azért csináltam,mert egy videóra felizgultam.2015. okt. 10. 16:55
21/27 anonim válasza:
Engem is izgat, mégse csinálom a szüleim vagy testvérem közvetlen közelében, WTF. Mi van veletek, emberek?
22/27 anonim válasza:
Egy szobában aludtam a szüleimmel és én kivertem a takaró alatt. f.
23/27 anonim válasza:
En is szivesen megneznem azt a videot :) ha gondolod elkuldjeted privátban :) amugy ha nem vett észre a tesod nem gaz bar nem art az óvatosság
24/27 anonim válasza:
Egy szobában alszotok ? így hogy már nagyok vagytok így egyre csak nehezebb lesz. Tudom mert én is így voltam, pont nálunk is 4 év különbség van a nővérem javára...
Mit szenvedtem mikor este kiakartam verni...de már kitettem a konyhába, ott alszik...én meg akkor verem ki amikor csak akarom.
Amúgy mit csinált a tesód hogy nem vett észre ? mennyi ideig masztiztál ?
25/27 anonim válasza:
Légyszi nekem is küld át a videót. Kíváncsi vagyok :-)
26/27 anonim válasza:
Picit ciki, de én is voltam hasonló helyzetben. Egyszerűen annyira kívántam, felizgultam, hogy nem érdekelt ki van körülöttem. :)
Amúgy konkrétan a kérdésre válaszolva, furi, de nem gáz! :)
F
27/27 anonim válasza:
Elküldöd a videót nekem is?:) Amúgy nekem is volt már ilyesmi, csak picit durvább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!