Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az furi, ha még ilyen helyzetben is masztizok? 18L
Figyelt kérdés
A mai nap nagyon rámtört a vágy,és elkezdtem masztizni. Na de...pár méterre volt tőlem a testvérem,igaz nem látott meg. Régebben ezt el nem tudtam volna képzelni. Más is szokott ilyet? Nagyon gáz? Amúgy csak azért csináltam,mert egy videóra felizgultam.2015. okt. 10. 16:55
11/27 anonim válasza:
Nagy lehet benned a vágy! Szívesen megismernélek! Nézhetnénk együtt filmeket! kezdésnek.
12/27 anonim válasza:
Ilyen "veszélyes" helyzetben van mikor én is csinálom. Volt is ilyen alkalmam már. 18/F
13/27 anonim válasza:
Ha nem vett észre és nem rá koncentráltál akkor nem gond:D
Az nagyobb gond lenne, ha rá masztiztál volna... :S
14/27 anonim válasza:
Az egy dolog,h téged nem vett észre, de a videót se látta? Vagy a lábadra helyezted a laptopot az ágyadon, s ő suemból nem láthatta a képernyőt, s így a billentyűzet alatt a kezed? 😊
15/27 A kérdező kommentje:
Telon neztem a vidit,ugyhogy azt se latta. :D
2015. okt. 12. 08:30
16/27 anonim válasza:
A punci csattogást se hallotta meg? Szerintem most rád hokizik titokban..;)
17/27 anonim válasza:
Szerintem nem furi, hanem gusztustalan. Nekem is van öcsém, el nem tudnám képzelni, hogy a közelében magamhoz nyúljak. Nagyon gáz.
18/27 anonim válasza:
Küldd el a videót privátban :)
köszi :)
19/27 anonim válasza:
bnőm korábban szülei előtt csinálta meg magát.
Ő hátul ült a család elől, a tévé előtt és hasonfekve benyúlt a bugyijába az ágyon és úgy.
Mondom neki hogy nem nyögtél, vagy lihegtél?
Mondja már arról rég leszokott. :))
Hihető szerinted?
20/27 anonim válasza:
Akkor maradjunk annyiban, h kicsit izgathat az extrább helyszín, a rajtakapás legetósége 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!