Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van még itt olyan rajtam kívül akinek jobban be jönnek a szüz fiúk? 19/l
Őszintén érdekelne, hogy egy lánynak miért jobb egy szűz fiu? (kíváncsi vagyok :))
A technikája biztos, hogy khm... nem túl kiforrott még, tanítgatni persze lehet, de egy tapasztaltabb férfi is megteszi amit a párja kér, maximum valami érzelmi dolgot tudok elképzelni, de ugye a fiuknál a szüzességhez nem kapcsolódik annyi minden érzelem, mint egy nőnél.
Wanda7: tényszerűen természetesen csak az első aktusnál szűz valaki, és nem tudom, hogy a szűz pasikkal hogy van, de azért egy szűz lány, még rengeteg együttléttel, és hetekkel-hónapokkal később is másként viselkedik, más az ágyban, mint egy tapasztalt nő. És ennek van egyfajta bája, és más előnye is.
Pont ezért nem értem, mert a férfiaknál szerintem az egész másként megy, maximum a bénázásomra tudok visszaemlékezni, más különlegesség nem volt szerintem bennem, de az már jó régen volt :)
Igazad van, és természetesen értettem is, csak kötözködtem egy kicsit, mert ennek az állapotra inkább a tapasztalatlan, mint a szűz jelző illik. Hallottam már olyan esetről, amikor annyira flottul mentek a dolgok, hogy a másik el sem hitte, hogy tényleg szűz volt, meg olyanról is, hogy több éves házasság után is annyira béna volt az ágyban az illető, ami egy szűznek is gáz lett volna.
Igazából nekem a kérdés ilyenfajta megfogalmazásával van gondom, hogy szűz fiút/lányt keresek, mert nekem ők jobban bejönnek... Meddig? Egy szűz is tapasztalttá válik (jó esetben), és akkor már nem fog bejönni. Lehet újat keresni, tanulási hajlandóságtól függően fél-egy évenként.
A kérdésre válaszolva, nem. Nekem emberek jönnek be, tapasztaltsági szinttől teljesen függetlenül.
Hogyan szokott ez menni?Azonos érdeklődésű fiúk lányok itt tényleg összejönnek szexre ha mondjuk kiderül,hogy egy városban élnek?Például ennél a kérdésnél az ajánlkozó szűz fiú tényleg számíthat a kérdést kiíró lány segítségére?Vagy ez csak elméleti kérdés egy unatkozó lánytól és valójában esze ágában sincs a punciját a szűz srác rendelkezésére bocsátani?
Nyilván kölcsönös tetszés esetére értem.Megpróbáltok ilyenkor kapcsolatba lépni vagy csak cukkoljátok egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!