Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a szexchatról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szexchatról?

Figyelt kérdés
Szoktatok itt, gyk-n szexchatalni kép és név nélkül?

2015. okt. 9. 21:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Néha volt, eddig mindenki élvezte... csak én nem :D

Mert visszafele szinte csak az jött, hogy folytasd... szóval már unom. Nekem már nincs benne így semmi újdonság. Eleinte jó volt :)

2015. okt. 9. 21:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Tavaly egy 16 éves lánnyal leveleztem itt hónapokon át. Vagyis átmentünk gmail chatre rövid idő után. Hm, fantáziában, megfogalmazásban, tudásban hozzá hasonlót nem találtam azóta. Mondjuk nem is kerestem, csak párszor botlottam bele a témába itt, de meg sem tudták közelíteni a lányt. Mielőtt valaki kamunak gondolná, lecsekkoltam több forrásból is, valóban ő volt a klav mögött.
2015. okt. 9. 21:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Egyszer csináltam itt, de azóta még nem botlottam bele senkibe.
2015. okt. 9. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Az egyszerű kiadása, ami a fiatalabb lányokra jellemző, nem igazán jön be. Elég unalmas 100 soron át olvasni, hogy igen, ez az, húdejó és hasonlók. Azért, ha már csak a beszélgetésből áll a dolog, legalább legyen kreatív és választékos...

A másik része, hogy önmagában számomra unalmas. Ha csak ilyenekről beszélek az illetővel, olyan, mintha egy sex-cleverbottal írogatnánk egymásnak. Nálam a dologhoz hozzátartozik, hogy beszélgetünk más dolgokról is. Milyen volt a másik napja, mi a véleménye adott témákról és hasonlók. Lényegében a szöveg mögé társul az illető személyisége is, ami nagy pluszt ad a dologhoz. Ha pedig olyat monda, ami lenyűgöz, akkor az egy extra szexuálisabb töltetet is ad a dolognak számomra! :D

Pl. volt olyan lány, akinek nagyon tetszett a világnézete és a dolgokról alkotott véleménye. Na, ő sokkal jobban betudott indítani. Sokszor pedig a témázgatás után órákon át beszélgettünk teljesen másról. Később, amikor valamelyikünknek párja lett, akkor is beszélgettünk tovább, csak kimaradtak azok a dolgok. De nosztalgiázni szoktunk... :)

2015. okt. 9. 22:44
 15/21 anonim ***** válasza:
volt már rá példa jó párszor. most is van egy csaj akivel néha rosszalkodunk ha úgy van kedvünk
2015. okt. 9. 23:19
 16/21 anonim ***** válasza:

sziasztok lányok,

aki szeretne szexchatelni és van kedve írni, rám lehet számítani :D írjatok nyugodtan

2015. okt. 10. 01:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Én még sosem szexchateltem, de kipróbálnám képek nélkül.
2015. okt. 10. 09:20
 18/21 anonim ***** válasza:
szerintem mond neki azt, hogy szeretnél vele 69-es pozitúrában szexelni. Ha belemegy, akkor le leszel szopva :)
2015. okt. 10. 19:58
 19/21 anonim ***** válasza:
De miért olyan nehéz egy lánynak arc nélküli képet küldeni? Akár némi ruházattal? A fiúk legnagyobb része vizuális típus és ez bizony nagyon sokat segít egy ilyen témánál.
2015. okt. 10. 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Általában unalmas, nekem legalábbis a sok élő szex után igen!
2015. okt. 10. 21:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!