Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez túl perverz?
Figyelt kérdés
Ha tehetném akkor összegyűjteném az adott barátnőm puncinedvét egy kis üvegbe ha egy ideig nem lehet velem, és hordanám magammal, és ha kangörcsös vagyok rákenném a farkamra majd így verném ki na meg innék is belőle. :)
Vélemény?
2015. okt. 9. 19:10
2/14 anonim válasza:
Engem egyedül az "adott barátnőm" része taszít. Amúgy felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Velem ezt nem lehetne eljátszani, úgyhogy mindegy is nekem.
4/14 anonim válasza:
egészségedre... szerintem párold le és lesz belőle p*na pálinka...
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Nem szeretnék 1 km-nél közelebb kerülni hozzád.
7/14 anonim válasza:
Remélem jó messze laksz tőlem,te barom állat.
8/14 anonim válasza:
Ha tehetném begyűjtenélek és a kérdéseddel együtt mutogatnálak az állatkertben. Te beteg állat! :)
Amúgy jó arcnak tűnsz! :D
9/14 anonim válasza:
És mi akadályoz meg benne?
Nem nedvesedik eléggé a csaj, vagy mi?
10/14 anonim válasza:
Szabalmaztasd és árusítsd is. Tuti,meggazdagodsz belőle. (Amúgy sztem nem volt még nőd BJ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!