Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Webskac kérdése:
Nekem kimaradtak a tinilányok. Hogy pótolhatnám?
Figyelt kérdés
32 éves srác vagyok és elég későn kezdtem szexuális életet (24 évesen korombeli csajokkal). A 17-19 éves korosztály így teljesen kimaradt nekem. Mostanában egyre inkább foglalkoztat a kérdés, hogy "kiéltem-e magam eléggé". Szerintetek hol lehetne ilyesmire nyitott csajokkal összefutni?2015. okt. 9. 18:07
11/16 anonim válasza:
Nekem nincs gondom a korkülönbséggel, simán belemennék, de csak ha komoly a dolog. Nem akarom hogy csak játékszert lássanak bennem. :)
18L
12/16 anonim válasza:
Manapság menőnek számít a lányoknál, hogy idősebb pasikkal dugatják magukat, úgyhogy simán lehet esélyed, csak legyen legalább 14 éves a lány.
13/16 anonim válasza:
sok ilyen korú lány van akinek bejönnek az idősebb pasik :D
szóval egyáltalán nem lehetetlen a dolog
14/16 anonim válasza:
Menj bulizni olyan helyekre ahol sok a fiatal. De csak 16vagy többnek kinéző csajjal gyere össze. Mert az is könnyen lehet hogy 14, alatta meg büntetendő.
15/16 anonim válasza:
nekem is bejonnek az idosebb pasik :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!