Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 18+ csaj aki szépnek érzi magát de még mindig szűz?
Figyelt kérdés
Illetve mi az oka hogy nem akarja elveszíteni?2015. okt. 9. 14:39
2/10 anonim válasza:
#1: de :D
Kell feltétlenül összefüggésnek lennie a szépség és a szüzesség között?
3/10 anonim válasza:
Van. És az az oka hogy nem volt még rá megfelelő partner, kapcsolat stb.
4/10 anonim válasza:
Basszus kiestem mert mar nem vagyok szuz:/
5/10 anonim válasza:
Igen. Senkivel nem voltam úgy érzelmileg egy hullámhosszon, hogy vele akarjam elveszíteni.
19/L
6/10 Sunshinedoll válasza:
Én 20 évesen szexeltem először és szép vagyok.
Azért nem szexeltem addig, mert minden korombeli untatott lol.
7/10 anonim válasza:
azért mert mindig csalódok meg nincs kölcsönös vonzalom.
8/10 anonim válasza:
Nekem jó lenne idősebb, nem túl szép, nem túl szűz is! :-)
9/10 anonim válasza:
Itt vagyok, bár nem érzem magam annyira szépnek...
Nem találtam még meg a megfelelő partnert.
18/L
10/10 anonim válasza:
Én, szerintem nem vagyok csúnya, mondjuk nem vagyok nádszálvékony, az nem valami szép, de jelenleg fogyókúrázom és sportolok. El szeretném veszíteni, de meg szeretném adni a módját. Oka, hogy régebben komoly önértékelési gondjaim voltam, a szüleim szigorúan neveltek és a szex tabutéma velük általában és ma is az, pedig már nem vagyok kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!