Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom meg szűz (többi lent). Ötletek? 20 évesek vagyunk mindketten
Figyelt kérdés
nagyon visszafogott fiú es en sem vagyok épp rámenős, nem tudom hogy amikor először szeretnezi fogunk, Én legyek az aki rámenősebb és próbáljak irányitani, vagy hagyjam rá magam?! Vagy majd csak ugy alakul? Nem volt még ilyen hogy szűz volt a párom2015. okt. 9. 11:47
1/5 anonim válasza:
Te már nem vagy szűz? Mert akkor komoly gond nem lehet.;) Szerintem irányítsd és legyél rámenős nyugodtan..:) 22/F
2/5 anonim válasza:
csináld ugyan úgy ahogy szoktad... attól, hogy szűz nem biztos, hogy béna, hidd el...
3/5 anonim válasza:
nem kell hogy rámenős légy, de biztos jól fog jönni, hogy tapasztaltabb vagy. szerintem hagyd kibontakozni, de nyugodtan segíts neki, ha úgy érzed, hogy bizonytalan.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.:)
2015. okt. 9. 14:25
5/5 anonim válasza:
Cumiztad már? Olyankor feláll neki rendesen? Mert ha igen, akkor nem lesz gond akkor sem mikor beteszi neked, vagy te teszed be magadnak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!