Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti hogyan reagáltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogyan reagáltatok volna erre a felajánlásra?

Figyelt kérdés
Tegnap vásárolt nekem a párom majd gondoltam odaszúrom neki csak úgy váratlanul, hogy menjen és válasszon egy fehérneműt nekem amiben szivesen látna... Azt gondoltam ezzel majd felcsigázom és kicsit felpezsdítem a dolgokat, de nem élt a lehetősséggel... Ti hogyan reagáltatok volna egy ilyen helyzetben? Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. okt. 8. 13:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szeretném tisztázni a dolgokat mert sokak oktalanul bántanak és vádolnak. Egészségügyi okok miatt nem tudom elhagyni a lakást ezért vásárol nekem ruhát amit előzőleg én interneten keresztül kinéztem. És ami a legfontosabb! Miután hazajött vele én KIFIZETTEM A RUHÁKAT SAJÁT PÉNZBŐL ÉS A FEHÉRNEMŰT IS KIFIZETTEM VOLNA!
2015. okt. 8. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Mivel ezt utólag írtad, ezért nem túl hihető, de ha igaz, akkor egyértelmű hogy nem akarta elszórni a te pénzedet. De nem hiszem hogy ha beteg vagy pont a bugyikon járna az eszed.
2015. okt. 8. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es válaszoló!

Úgy tűnik neked még sosem volt komoly páekapcsolatod, állítom olyan sem, hogy valakivel kölcsönösen szerettétek egymást. Nálad hogy tevődik össze egy komoly kapcsolat? Te hogy képzeled el? Mindenki szigorúan csak saját magára költheti a pénzét? Szerintem primitíven gondolkodsz.

Nő vagyok, sokszor vettem már a páromnak egy-egy ruha darabot, még boxert is. Meglepiből/mert megkért rá/mert szerette volna de neki nem volt rá pénze, stb. Ezernyi ok van, de te csak egyet ismersz, ami tipikus hímsoviniszta csőlátás: a nőnek csak a pénzed kell, rádmászik az igényeivel, stb. Ennyit rólad.

Kedves kérdező!

A férfiak többségét jóformán nem érdekli a fehérnemű. Nem is az ő dolguk. Ha én pasi lennék, egyáltalán nem érdekelne, főleg nem az, hogy kedvemre vásárolgassak meg válogassak a fehérneműk közt. Se kedvem se türelmem nem lenne hozzá, na meg a méretválasztásról ne is beszéljünk. Ránézésre még magamnak se tudok vásárolni.

Remélem segített.

20/L

2015. okt. 8. 17:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Előző "lánynak". 10-es vagyok, azzal nem lett volna baj, hogy a fickó vesz neki valamit, és ezt a lány elfogadja. A baj az, hogy még ezen felül akart bugyogókat is és úgy adta elő, hogy a srác érezze magát megtisztelve, hogy még harmincat rákölthet.
2015. okt. 8. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem éreztem benne ilyet, ez maximum a te rosszindulatod kisugárzása, hogy egy egyszerű szöveget csak egyféle hangnemben tudsz értelmezni. Szerintem a kérdező mindössze csak fel akarta villanyozni egy kicsit a kedvesét. Az már más kérdés, hogy a párjának ez semmilyen izgalmat nem hozott. Ne következtess csak a te elgondolásodból, nem feltétlen úgy van minden, ahogy te azt gondolod.

A "lány" voltam.

2015. okt. 8. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Lehet kinézett egy XS-es tangát, meg egy 70G-s csipke melltartót, de nem vetted volna jó néven, ha azzal állítana haza, hogy ezekben akar látni.

Viccet félretéve, nekünk a fehérnemű nő nélkül csak egy rongy darab.

Férfi agy arra teremtetett, hogy ruha nélkül képzeljen el nőket, nem pedig, hogy ruhákba lásson bele nőket.

2015. okt. 8. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem fétisem, de nekem bejön a dolog. 2 barátnőm is volt, aki kíváncsi volt, hogy nekem mi tetszene rajta és együtt választottunk. Szerintem ezzel nincs semmi probléma, de van, akit nem érdekel. Nekem tetszett a felajánlás! :D Egyrészt az, hogy a barátnőm figyelmes és kíváncsi volt a véleményemre. Másrészt tényleg olyan lett, ami mindkettőnknek tetszett.
2015. okt. 9. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!