Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti hogyan reagáltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogyan reagáltatok volna erre a felajánlásra?

Figyelt kérdés
Tegnap vásárolt nekem a párom majd gondoltam odaszúrom neki csak úgy váratlanul, hogy menjen és válasszon egy fehérneműt nekem amiben szivesen látna... Azt gondoltam ezzel majd felcsigázom és kicsit felpezsdítem a dolgokat, de nem élt a lehetősséggel... Ti hogyan reagáltatok volna egy ilyen helyzetben? Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. okt. 8. 13:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

hmm hát szerintem nem vettem volna én sem ilyet...

vannak szexi fehérneműk, de a "varázsuk" az nem sokáig tart, mert inkább kerüljön le :P

megmondtam volna, hogy olyan fehérnemű nincs, viszont az összes olyan amitől megszabadítanám :D nem maga a fehérnemű a lényeg, persze van ami izgatóan hat, de az csak a csomagolás :P

22F

2015. okt. 8. 13:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Elutasítottam volna, mert nincs pénzem 10ezer forintos szettre, amúgy is csak párszor venné fel. Elég a csipkés melltartó, tanga az is épp elég szexi.
2015. okt. 8. 13:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Én éltem volna a lehetőséggel.
2015. okt. 8. 14:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan éltem volna a lehetőséggel. Többet is választottam volna. Bár engem a nő izgat, mintsem a textil, de nem vagyok egy béna f... hogy ne találjam fel magam a fehérneműk között. Dolgoztam is vele, nem ijedek meg tőlük. A pénz sem lehet akadály.
2015. okt. 8. 14:07
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Szinten nemleges válasz. Ez a no feladata, ő tudja mi áll jól rajta. De szerintem ez a nőknél ilyen beépített dolog lehet, hogy mi himnemuek ezt fontosnak tartjuk, egyszer egyszer felveszed picit dob nem sokat...
2015. okt. 8. 14:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Én is biztosan éltem volna a lehetőséggel, sőt baromira tetszene a dolog.

De megértem azt is h valaki nem akarja mert mittomén prűd vagy csak fél h mit gondol róla a boltos. Esetleg mit gondolsz róla TE. Ha mondjuk vmi ízléstelen darabot választ. Vagy például lehet h nem hozza lázba a fehérnemű. Engem is csak egy ideig hozott lázba mostmár nem mondom h hidegen hagy de jobban felizgatnak a bőr cuccok, tűsarkú ilyesmi egy csajon. Ha már mindenképp be akar indítani. Túl sok szexi fehérneműs csajt láttam már, azt hiszem :D

2015. okt. 8. 14:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Én már éltem is ilyen lehetőséggel, nekem pl. nagyon szexi amikor 1 nagyon szép francia bugyi aminek a hátulja még is olyan mint 1 tanga le sem kerül csak félre csúsztatom és beteszem úgy, hogy közben rajta van a bugyi... :D (nem tudom, hogy ez valami fétis-e nálam :D )
2015. okt. 8. 15:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Jaj de nagy lehetőséget hagyott ki. Te megengedted volna neki, hogy húsz harmincezer forint értékben, vagy akár többért is alsóneműt vehessen neked. És ő ezzel nem élt. A mafla. XD
2015. okt. 8. 15:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Vásárolt és ahelyett, hogy örülnél még követelőzöl. Amúgy engem rohadtul nem érdekel a fehérnemű.
2015. okt. 8. 16:18
 10/17 anonim ***** válasza:
Nagy zöld pacsi az előzőnek. A követelőzésnek, szemtelenségnek is van egy felső határa. Vesz neked ruhákat, de te még alsóneműt is elvársz? Vegye megtiszteltetésnek hogy rád költheti az összes pénzét? Vegyél magadnak ha annyira kell. Mit képzelsz magadról?
2015. okt. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!