Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen srác a szemetekben nem férfi?
Első és eddigi egyetlen barátnőmmel nem úgy alakultak a dolgok ahogy kellett volna.
Nem pettingeltünk soha, én mivel nem voltam még nővel rágörcsöltem a szexre és nem akart felállni :(
Pedig nem vagyok impotens. Azóta romokban az onbizalmam :\
A szexuálpszichológiában ezt úgy nevezik: nászéjszaka-impotencia. Nagyon sok férfi küzd vele: az első alkalommal annyira rágörcsöl, megfelelési kényszeressé válik, hogy emiatt nem áll fel. Csak az idő és a megértő partner segít rajta, második-harmadik alkalomra rendeződni szokott a dolog.
Nekem életemben több olyan férfi is volt, akinek elsőre nem állt fel. Pihentünk, újra próbálkoztunk, másodjára jobb lett a helyzet, harmadik próbálkozásra pedig minden ment simán, és utána többet nem jött elő a probléma.
De ha elkezdesz rajta görcsölni, akkor csak rosszabb lesz! Ismerek olyan férfit is, aki 10 éve nem szexelt, mert nem állt fel neki egyszer, és azóta annyira görcsöl, hogy már szabályosan fél a nőktől!
na
attól nem férfi, ha nem ment el a nő
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!