Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egy ilyen srác a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy ilyen srác a szemetekben nem férfi?

Figyelt kérdés

Első és eddigi egyetlen barátnőmmel nem úgy alakultak a dolgok ahogy kellett volna.

Nem pettingeltünk soha, én mivel nem voltam még nővel rágörcsöltem a szexre és nem akart felállni :(

Pedig nem vagyok impotens. Azóta romokban az onbizalmam :\

2015. okt. 6. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A szexuálpszichológiában ezt úgy nevezik: nászéjszaka-impotencia. Nagyon sok férfi küzd vele: az első alkalommal annyira rágörcsöl, megfelelési kényszeressé válik, hogy emiatt nem áll fel. Csak az idő és a megértő partner segít rajta, második-harmadik alkalomra rendeződni szokott a dolog.

Nekem életemben több olyan férfi is volt, akinek elsőre nem állt fel. Pihentünk, újra próbálkoztunk, másodjára jobb lett a helyzet, harmadik próbálkozásra pedig minden ment simán, és utána többet nem jött elő a probléma.

De ha elkezdesz rajta görcsölni, akkor csak rosszabb lesz! Ismerek olyan férfit is, aki 10 éve nem szexelt, mert nem állt fel neki egyszer, és azóta annyira görcsöl, hogy már szabályosan fél a nőktől!

2015. okt. 7. 12:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Én is félek közeledni a nőkhöz, emiatt legfőképpen :/
2015. okt. 7. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem megfelelő nőt választottál. Tapasztalatból mondom.
2015. okt. 8. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egyszer egy ilyen barátnőmmel, nem akart jól működni. Azt hittem velem van a baj, tartottam is a következő alkalomtól, lánytól. De teljesen rendben volt minden és utána is. Valami nem működött úgy köztem és a lány között, de ezt akkor nem ismertem föl. Persze szexeltünk, de valahogy nem volt az igazi, tudtam, ennek jobbnak kellene lennie. azt hittem rajtam múlik. De egyszerűen hiányzott az az összhang, ami vagy megvan vagy nincs meg.
2015. okt. 8. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok lány, sőt...De ilyen helyzetben az a fő ok, hogy az ilyen párkapcsolat csupán a technikai részletekre korlátozódik és felfokozott pozitív érzelmek a másik fél irányában alig vannak. Olyan, mintha valaki az aranyat akarná kibányászni a kőzetből, de a bányajáratot nem zsaluzza ki, nem támasztja alá az aknát, csak váj egy bejáratot aztán nekiesik a kőzetnek fejtőcsákánnyal. Aztán csodálkozik, hogy ráomlik a hegy.
2015. okt. 17. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen gondom. És a legtöbb ismerősömnek is. Nem mind vagyunk kúrógépek. Nekem például emiatt az egyéjszakás kalandok nem is annyira jönnek be. Hiába akarom megdugni a csajt, kicsit furcsa hogy vadidegen. Tényleg nem kell rajta paráznod, ha találsz egy lányt aki mellett el tudsz lazulni, állni fog.
2015. okt. 17. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:

na

attól nem férfi, ha nem ment el a nő

ennyi

2015. okt. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!